zaterdag, april 27, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenLAV-Ambassadeur Alfons Groenendijk verlengt bij ADO Den Haag

LAV-Ambassadeur Alfons Groenendijk verlengt bij ADO Den Haag

-

ADO Den Haag heeft het contract met Fons Groenendijk verlengd. De 54-jarige oefenmeester heeft vrijdag zijn handtekening onder een contract gezet dat hem tot 2021 aan de Haagse club verbindt. Er waren al langere tijd geluiden dat ADO en de in Leiden geboren coach langer met elkaar door wilden.

Groenendijk kwam in februari 2017 bij ADO als opvolger van Zeljko Petrovic en tekende in de zomer van dat jaar tot 2019. In de periode na Petrovic wist Groenendijk ADO Den Haag voor degradatie te behoeden. Vorig seizoen behaalde hij met de club zelfs de play-offs voor Europees voetbal.

Op de website van ADO reageert Groenendijk blij: ,,Alle seinen stonden op groen om met elkaar door te gaan. Ik heb plezier in mijn werk en voel me hier thuis. Het begon met een wonderbaarlijke ontsnapping. Daarna volgde een seizoen waarin het allemaal van een leien dakje ging. Dit seizoen verloopt moeizamer, maar het is mooi dat de clubleiding daar overheen kijkt. We willen dit jaar uiteraard ook nog goed afsluiten.”

Groenendijk is vanaf de oprichting van LeidenAmateurVoetbal.nl al betrokken bij deze website als Ambassadeur. De in Leiderdorp woonachtige ex-speler van onder meer Ajax en Manchester City volgt het Leidse voetbal (en basketbal) nog altijd op de voet. De redactie van LAV feliciteert deze zeer sympathieke trainer met zijn langere verbintenis bij de ‘Ooievaars’.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read