Op donderdag 2 mei zullen de twee wedstrijden in de halve finales van de Rabobank LAV Cup plaatsvinden. FC Boshuizen tegen UVS stond al gepland op die datum. Door het succes van Ajax en het feit dat de Amsterdammers op dinsdag 30 april de eerste wedstrijd tegen de Spurs spelen, is de ontmoeting tussen Voorschoten’97 en FC Oegstgeest ook naar de genoemde donderdagavond verschoven. Aftrap in beide gevallen om 20 uur. Op zaterdag 15 juni zal de finale worden gespeeld.

De organisatie kijkt echter ook vooruit. Er kan worden ingeschreven voor de volgende editie ofwel die van het seizoen 2019/2020. Volgens de berichten zouden alle dit seizoen deelnemende clubs doorgaan, maar LAV ziet de bevestiging graag verschijnen. De clubs zullen binnen afzienbare tijd individueel worden benaderd. Dat neemt niet weg dat clubs ook zelf een beknopt mailtje kunnen sturen naar [email protected] Verder is er ook ruimte voor andere regioclubs om aan te sluiten. Ook in dat geval: mail onze redactie svp.

De organisatie heeft de wens om uiterlijk medio mei het deelnemersveld rond te hebben zodat er geloot kan worden voor de groepsfase. Voordeel daarvan is dat de clubs, desgewenst, de mogelijkheid krijgen wedstrijden in te plannen tijdens de voorbereiding. Dus aan de clubs: support de organisatie in deze zodat er spoedig geschakeld kan worden. Dank voor de medewerking!!!