Sinds enkele seizoenen heeft TAVV een jaarlijkse overeenkomst met Leidenamateurvoetbal. In ruil hiervoor wordt het reilen en zeilen van ons 1e elftal gedurende het seizoen vastgelegd door middel van onder andere voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, interviews en samenvattingen. Ook het andere nieuws binnen onze vereniging krijgt de nodige aandacht en zelfs onze vrijwilligers en/of leden worden niet vergeten via bijvoorbeeld de Ruhrgolder van de Week. TAVV is erg blij met de samenwerking en de tijd en energie die alle vrijwilligers steken in het in beeld brengen van het regionale amateurvoetbal.

Alle reden voor TAVV om de overeenkomst nog een seizoen te verlengen. Voor de wedstrijd TAVV – Monster van 2 maart jl. hebben Hennie Kanbier van LAV en Chiel Scholte namens TAVV deze intentie ook gezamenlijk uitgesproken. ,,Wij zijn erg blij met de tijd en energie die Hennie en zijn team steken in het in kaart brengen van ons 1e elftal gedurende hun seizoen. We merken ook binnen onze vereniging dat de verslaggeving rond het team met veel plezier wordt gelezen. Ook de diverse overige activiteiten en gebeurtenissen binnen TAVV worden door LAV gepubliceerd en daarbij is het uiteraard altijd leuk als er vrijwilligers of leden door LAV in het zonnetje worden gezet”

Voor dit seizoen hopen we uiteraard dat LAV eind mei kan uitpakken met een prachtig artikel over TAVV waarin we gewoon tweedeklasser zijn gebleven. Laten we hopen dat dit vorm krijgt in het restant van de competitie

Technische Commissie TAVV

Note redactie: LAV is blij met en trots op deze warme woorden. Overigens gaat LAV er vanuit dat de andere deelnemende clubs ook aan boord blijven. Stopzetting is mogelijk voor 1 mei 2019 (clubs: zie overeenkomst!). Deze datum dient ook aangehouden te worden voor een wens tot verandering van het pakket. Voorts heeft LAV nog ruimte voor het belichten van enkele andere regioclubs! Let op: vol is vol.