zondag, april 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenOok nieuwe businessclubleden bij Leidenamateurvoetbal.nl blijven welkom

Ook nieuwe businessclubleden bij Leidenamateurvoetbal.nl blijven welkom

-

De eerste drie maanden van het seizoen zitten er alweer bijna op. Na de lancering van onze seizoengids is ons team weer dagelijks bezig om de clubs en de lezers te bedienen. We worden meer en meer verwend met berichten dat ‘LAV’ zich maar blijft ontwikkelen en dat de (mobiele) website door een ieder met zeer grote regelmaat wordt bezocht. Dat doet ons deugd en daar doen we het voor.

In september 2017 werd de Businessclub LAV opgericht en dat leverde al ras enkele aanmeldingen op. Onder de noemer ‘goed voorbeeld doet volgen’ ging de bal verder rollen en dit heeft tot uitbreiding geresulteerd.Het heeft er toe bijgedragen dat ons team verder kon met de werkzaamheden en daar waren/zijn wij super blij mee.

Uiteraard staat de deur open voor meer partners zodat de werkzaamheden verder kunnen worden geprofessionaliseerd en we ook een waarborg hebben voor de toekomst. Stilzitten is immers geen optie. Ook onze kosten blijven toenemen en dat wordt nog wel eens vergeten. Ons team wil de werkzaamheden graag voortzetten en ook werken aan noviteiten. Voor niets gaat echter enkel de zon op.

Mocht uw bedrijf aanhaken dan kan er al worden mee gelift op de drie events die in Q1 en Q2 2020 gepland staan. De al bestaande businessclubpartners worden hiervan spoedig op de hoogte gesteld! Maar dus ook eventuele nieuwe partners! Overigens kunnen ook particulieren zich aanmelden als partner van deze club. Voor informatie mail gerust naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl dan neemt een van onze medewerkers z.s.m. contact op. Samen de toekomst in? Onze deur staat blijvend open.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read