Home Zaterdag Derde klasse Gezapig en lusteloos Stompwijk verliest onnodig van HOV/DJSCR

Gezapig en lusteloos Stompwijk verliest onnodig van HOV/DJSCR

Derde klasse B (zondag)- Vorige week speelde een gretig Stompwijk’92 het arme REMO helemaal tureluurs. Ook bij het bereiken van deze stand joeg de ploeg van Patrick Kamperveen volop om de score uit te breiden. Van deze gretigheid zag de trainer in Rotterdam helemaal niets terug.

,,Het was helemaal niets vandaag, je kunt het een off-day noemen. Niemand kon ook onder woorden brengen waar het aan lag. Ik baal hier stevig van. HOV/DJSCR is een ploeg die we met dezelfde cijfers als vorige week hadden kunnen afdrogen. We bakten er zo weinig van. Zeker in de eerste helft kregen we zeeën van ruimte, maar we weigerden collectief om daar gebruik van te maken. Steeds draaiden we de verkeerde kant op en maakten we de verkeerde keuzes. Ook een medespeler vinden kostte de grootste moeite. Veel te vaak ging de bal in de voeten van de tegenstander. Van druk zetten was al helemaal geen sprake.”

Een hard oordeel, waarbij de trainer niemand spaart. Hij is ook teleurgesteld dat ook de routiniers niet thuis gaven. ,,Vorige week waren Nick Ammerlaan en Rick Luiten zo scherp als een mes; vandaag waren ook zij onzichtbaar. Een uitzondering moet ik maken voor ons centrale duo en Jesper van Leeuwen, onze doelman. Wat Nick van den Bosch vandaag allemaal aan gaten heeft dicht gelopen en aanvallen heeft onderbroken was echt bewonderenswaardig. Zij waren met te weinig om het tij te keren.”

Kamperveen tast in het duister over de oorzaken:  ,,In de rust heb ik nog gevraagd waar het zwakke spel aan lag en of ik iets verkeerd had gedaan of kon veranderen. Dat leverde geen echte antwoorden op. We hebben nu drie keer gelijk gespeeld en drie keer verloren. Van die zes in totaal hadden we en zo vier kunnen winnen als we dezelfde mentaliteit en scherpte hadden vertoond als vorige week. Het is zo zonde dat we hier op deze manier verliezen.”

Stompwijk’92 neemt nu een plek in de middenmoot in. Het verschil met de subtop is nu wel erg groot geworden. Het enige doelpunt kwam overigens op naam van Dennis van der Linden. Hij scoorde na ruim een uur de gelijkmaker uit de rebound op een schot van jongeling Rick den Haan.