Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften), moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken  om haar artikelen te kunnen plaatsen.  Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is blij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de rubriek  ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Deze keer ging LAV op bezoek bij Rianne van Baarsen, Content Marketeer en Bart Roelofs, Operationeel Manager van Equipo Voetbalreizen.

Rianne en Bart, om te beginnen, wat is jullie binding met het amateurvoetbal in de regio en hebben jullie ook een favoriete voetbalclub in het betaalde voetbal?

Rianne: ,,Ik kom zelf uit Heemskerk in Noord-Holland, maar ik krijg wekelijks van mijn collega’s de updates over het amateurvoetbal in de Leidse regio mee. Ik krijg er dus steeds meer feeling mee en leer de clubs  steeds beter kennen. Mensen verwachten het gezien mijn woonplaats misschien niet, maar ik ben opgevoed als Feyenoorder. Gelukkig stemt dat een hoop collega’s tevreden op de werkvloer in Leiden, haha.”

Bart: ,,Omdat er een hoop jongens zijn binnen ons bedrijf die voetballen, krijg je na het weekend redelijk wat mee. Er zijn jongens die in de hoofdklasse spelen, maar ook in de lagere klassen. Ik voetbal zelf in het eerste team  Montfoort SV’19 (1ste klasse zaterdag), waar ik ook aanvoerder ben. In het verleden heb ik vaak tegen clubs uit deze regio gespeeld. Toen de vereniging nog niet gefuseerd was en het nog vv Montfoort heette, heb ik zelfs één jaar in de Topklasse mogen spelen tegen FC Lisse, ARC, Rijnsburgse Boys en noem ze maar op. Dat is alweer een tijdje terug en zijn wij wat afgezakt, maar ik volg de hogere klassen nog steeds op de voet. Mijn favoriete club is Ajax.”

Over Equipo Voetbalreizen, wat bieden jullie precies aan?

Bart: ,,Wij brengen Nederlandse voetbalfans door heel Europa. Via onze website kunnen voetbalfans zijn of haar droomreis helemaal zelf samenstellen. Wij bieden pakketreizen bestaande uit vlucht, hotelovernachting(en) en wedstrijdtickets of hotelovernachting(en) en wedstrijdtickets aan naar vele topclubs in Europa. Iedere vader wil toch  met zijn zoon Messi of Ronaldo aan het werk zien? Wij kunnen dat regelen voor je.’’

We kunnen er niet omheen, de coronacrisis. Equipo Voetbalreizen kan momenteel geen buitenlandse voetbalreizen aanbieden, hoe zijn jullie daarmee omgegaan?

Bart: ,,Helaas zijn de reizen inderdaad nu stil komen te liggen. Dit was voor ons ook volkomen nieuw natuurlijk. Achter de schermen zijn wij momenteel volop bezig om alles klaar te zetten voor als het sein weer op groen gaat, maar er moest ook een plan B komen om inkomsten te genereren. Uiteindelijk hebben we  VerseKrachten opgericht.”

Wat kan VerseKrachten voor een ondernemer betekenen?

Rianne : ,,Iedere ondernemer wil meer (online) omzet en waarom dan geen hulp inschakelen van onze online marketeers die dit voor elkaar krijgen? Wij bieden diensten als  contentstrategie, copywriting, email-marketing, grafisch vormgeven, SEA (Search Engine Advertising), SEO (Search Engine Optimalisation) en webdesign aan. Een heel breed aanbod dus. Ondernemers die hier meer over willen weten, staan we graag te woord. Inmiddels hebben we klanten als een lokale BMW dealer, een specialist in tuinbouwmachines en een kinderkledingwinkel in Leiden. Heel divers en even schakelen, maar het loopt nu goed en we breiden ons klantportfolio wekelijks uit.”


Tot slot, waarom heeft Equipo Voetbalreizen gekozen om LeidenAmateurVoetbal te steunen?

Bart:,,Wij als Equipo Voetbalreizen vinden het mooi om te zien dat ook het amateurvoetbal in de regio een podium krijgt. LeidenAmateurVoetbal zorgt hier al sinds jaar en dag voor en dat ondersteunen we graag. Als aanbieder van voetbalreizen is het uiteraard ook belangrijk om binding met het amateurvoetbal in de regio te hebben en andersom.”

Rianne: ,,Daar sluit ik mij van harte bij aan. Partnerships maken een bedrijf sterker. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dat is echt ons motto!’’

Voor meer info, bezoek de sites: http://www.equipovoetbalreizen.nl en http://www.versekrachten.nl

Adres: Rooseveltstraat 55, Leiden