zondag, april 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenLeidsche Boys zit met vragen in de maag

Leidsche Boys zit met vragen in de maag

-

Ik zal het kort houden in deze e-mail, hoewel er een boek over te schrijven is.  WIJ moesten weg. Onze mooie vereniging mocht de 100 jaar niet halen van de gemeente Leiden. Zij hebben de huur eenzijdig opgezegd. Er zijn diverse redenen gegeven.

Wat blijkt nu? DIOK is de komende twee jaar gevestigd op onze, oude stek! Waarom mochten wij de laatste paar jaren niet uitzingen op ons eigen complex? Waarom is er wel plek voor DIOK en niet voor Leidsche Boys? De gemeente Leiden heeft naar aanleiding van de oproep van Dick Barnhoorn (oud-voorzitter GHC) en Partij Sleutelstad een toezegging gedaan om bij te dragen aan ons slotfeest. Dat is leuk, maar in mijn optiek doet de gemeente zich er met een ‘Jantje van Leiden’ vanaf.

Lees hier het hele artikel: https://sleutelstad.nl/2020/10/28/gemeente-springt-bij-voor-viering-eeuwfeest-leidsche-boys/

Elke keer als ik weer even ga kijken bij onze oude stek krijg ik de rillingen als ik het bord van DIOK zie hangen op ons complex. Daarom wil ik een brief gaan opstellen en deze ter beoordeling aanbieden bij de gemeente Leiden. Daarin wil ik ze om een verklaring vragen omtrent de gang van zaken.

Ik heb daarvoor jullie steun nodig! Via een online formulier kunnen jullie je handtekening zetten die onder de brief komt te staan. Zo steun je mij in de strijd om opheldering te krijgen van de gemeente Leiden. Daar hebben we toch recht op?

Onderteken de brief: https://vvleidscheboys.nl/handtekening-actie/

Zodra deze brief gereed is, stuur ik hem ter beoordeling naar jullie toe, om vervolgens – ondertekend door jullie – aan te bieden bij de gemeente Leiden. Ik reken op jullie steun!

Sportieve groet, Jordy Boutier

Must Read