Ook in het vervoer dienen er maatregelen te worden getroffen vanwege het Coronavirus. Zo ook bij een van onze sponsoren: Taxi Brouwer/ Brouwer Tours. Vanmorgen aandacht voor deze betrokken sponsor van Leidenamateurvoetbal.nl!

Wij van Taxi Brouwer en Brouwer Tours hopen dat het met u in deze COVID-19/Corona tijd goed gaat met uw gezondheid en dat van uw dierbaren. Vanzelfsprekend kijken ook wij uit naar de spannende tijd die er nu voor ons ligt waarbij wij met al onze gasten zoeken naar een passende maar vooral veilige manier van vervoer.

Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan ons wagenpark, om vervoer mogelijk te maken met onze taxi’s minibussen en touringcars. Vanzelfsprekend houden wij hier ons aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen voor vervoer.
Zo hebben wij schermen geplaatst in onze taxi en taxibussen zodat wij u en uw gasten veilig kunnen vervoeren naar uw bestemming.

The Social Distance Bus

Wij hebben onze touringcars op diverse manieren aangepastom zo Corona-proef te kunnen reizen. In onze Luxury coach, welke normaal gesproken 50 zitplaatsen heeft, kunnen we nu 24 personen vervoeren. Onze Luxury coach met 60 zitplaatsen, biedt nu plaats aan 29 personen. Wij hebben de touringcars voorzien van plastic scheidingswanden, hierdoor kan elke bank gebruikt worden.  Individuele gasten kunnen nu alleen de raamzitting gebruiken, de stoel er naast is voorzien van een plastic witte hoes. Het in,- en uitstappen gaat bij de touringcars via de midden deur.
Wij kunnen u de Social Distance Bus graag laten beleven bij ons op het bedrijf of bij u op locatie.

Voor meer info:
[email protected]
071 36 50090

Onze Social Distance Taxi’s en Taxibussen

Onze luxe taxi’s zijn nu ingericht met een scheidingswand van plexiglas of transparante zeil, waardoor de veilige afstand bewaard wordt. In de luxe taxi kan nu één passagier plaatsnemen(of natuurlijk 4 personen uit het zelfde huishouden). Onze luxe 7-persoons V-Klasse Mercedes bus, is nu geschikt voor het vervoer van 2 personen. Onze 8-persoons luxe Sprinter Mercedes bus, biedt nu ruimte aan 5 passagiers.

Voor meer informatie:
[email protected]
071 -3611000

Brouwer Tours
Keyserswey 38-40
2201 CW  NOORDWIJK
T 071 – 36 500 90

Note redactie: vandaag ook een interview in het Leidsch Dagblad met directeur John Brouwer