zondag, april 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenRebel Horeca Groep: Sint kleur en win actie

Rebel Horeca Groep: Sint kleur en win actie

-

SINT KLEUR & WIN ACTIE

Zelfs in tijden van Corona brengt Sinterklaas gewoon gezelligheid. En omdat de voorpret nu eenmaal altijd het leukst is, beginnen we alvast met de jaarlijkse Rebel-kleuractie. Een samenwerking van Rebel Horeca, Bioscopen Leiden en Leiden Marketing. Om de jongste Leidse Picasso’s alvast te ontdekken, én om natuurlijk leuke prijzen weg te kunnen geven. Want dat hoort bij een wedstrijd.

Je kunt de Sinterklaas-kleurplaten downloaden via www.rebelhoreca.nl/sint en deze (of een eigen tekening!) tussen 15 november en 2 december inleveren bij de Koek & Zopie-kraam van Einstein op de Nieuwe Rijn. Meerdere kleurplaten inleveren? Dat kan gewoon. Vinden we alleen maar gezellig! Deel je tekening of kleurplaat ook op je Facebook of Instagram pagina met #rebelkleuractie

En hoewel meedoen zoals je weet sowieso belangrijker is dan winnen, zijn de prijzen wél echt fijn. Van het enige echte Leidse Monopoly-spel en bioscoopkaartjes tot speciale Sint High Tea-boxen boordevol lekkers. Die ook nog eens keurig worden thuisbezorgd in het Sinterklaasweekend. Er is geen leeftijdsgrens, al verwachten we van de volwassen kunstenaars wel mooie eigen tekeningen.

De prijswinnaars worden op 3 december bekend gemaakt

www.rebelhoreca.nl/sint

Note redactie: Rebel Horeca Groep is businessclubpartner van LAV

 

Must Read