In deze periode is wel duidelijk dat er belangrijkere dingen zijn dan voetbal. Maar het is niet te ontkennen dat we het spelletje missen. Om het voetbal-gevoel een beetje vast te houden een blik op de ASC-selectie van volgend seizoen.

Onze ambitie is om uit te groeien tot een stabiele tweedeklasser. Het is dan ook mooi om te kunnen melden dat de selectie volgend jaar grotendeels in stand blijft en dat er een aantal echte ASC-talenten doorstroomt uit de jeugd.

Hieronder een overzicht van de spelers die in de selectie actief blijven:

Evangelos Vidiadakis, Jeroen van Bergen,  Sean Goebel, Jelle Schouten, Ralph van Zandwijk, Ward Buijze, Tom Hoogervorst Dylan Bakker, Jelmer Pool, Leon Wagenaar, Ahmed Fernane, Thomas Bakx, Abdel Lamrabette, Ruben van Aggelen, Siard Kuipers, Jeroen van Keeken, Ruben Dutrieux, Teije Rutten, Joost van Aggelen, Ruben Hofstee, Thomas van Heck, Hugo van Wijck, Sjors van Veen, Casper Wenzel, Arjan van Tilborg, Fenno van den Hoek, Sterre Kramers, Paul van Kasteel, Kees van Leeuwen en Rogier Tendeloo.

Lukas Wiering en Oscar Arroyo zijn nog herstellende van een blessure en hopen volgend seizoen weer fit aan te sluiten. Mischa Vincenten stopt, Ali Barokzay (bij ASC omgeturnd van verdediger tot spits) vertrekt naar RCL en Ilker Kacar zal ook vertrekken (club nog niet bekend). Uit de JO-19 maken de A.S.C.-talenten Olaf Sijbesma, Joek Nieuwenhuis, Hugo de Groot, Sieb Maris, Tijmen Troost en Xander Duisters de overstap naar de selectie. Ons rood-zwarte hart gaat harder kloppen in de wetenschap dat we met deze talentvolle en gemotiveerde groep volgend seizoen ingaan waarbij Jesper Neuteboom aan het roer zal staan.

TC ASC