HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 1Sportiff LAV Cup: FC Oegstgeest en Roodenburg in balans (2-2)

Sportiff LAV Cup: FC Oegstgeest en Roodenburg in balans (2-2)

-

Poule A- Zaterdag derdeklasser FC Oegstgeest en Roodenburg, één klasse lager spelend, troffen elkaar dinsdagavond in De Voskuyl in het kader van de Sportiff Company LAV Cup. In het leuke, sportieve treffen waren de teams erg aan elkaar gewaagd en de wedstrijd eindigde dan ook in een gelijkspel (2-2).

FC Oegstgeest-trainer Thijmen Kruider over de wedstrijd: ,,Roodenburg heeft een leuke en technische ploeg en was voor de rust de betere partij. Zij kwamen dan ook terecht op voorsprong (doelpunt Anas Er-Rabt). Na rust kregen wij wat meer de overhand en scoorden via Sam Roelen de gelijkmaker. Door een treffer van Ruben Tijl kwamen we vlak daarna op 2-1. Roodenburg scoorde vlak voor tijd de 2-2 (Mo Matoug) en ik denk dat een gelijkspel ook wel de verhouding was”, aldus Kruider.

Voor FC Oegstgeest was de ontmoeting tegen Roodenburg de eerste wedstrijd in de poule, Roodenburg verloor haar eerste poulewedstrijd met 0-3 van Ter Leede O23.

FC Oegstgeest – Roodenburg 2-2 (0-1). 20. Er-Rabt 0-1, 60. Roelen 1-1, 70. R. Tijl 2-1, 89. Matoug 2-2.