vrijdag, april 26, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 4Stompwijk’92 na zege bij Woubrugge naar volgende ronde

Stompwijk’92 na zege bij Woubrugge naar volgende ronde

-

Poule D- Zaterdag vierdeklasser Woubrugge en zondag derdeklasser Stompwijk ’92 troffen elkaar zatermiddag, in het kader van de Sportiff LAV Cup, op Sportpark Bateweg in Woubruge. De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong via een doelpunt van Rick de Haan en deze treffer bleek uiteindelijk voldoende voor de Stompwijkse zege (0-1).

Stompwijk ’92-trainer Patrick Kamperveen na afloop van het treffen: ,,Het was een sportieve wedstrijd, maar het niveau was van beide kanten niet al te best en dan zeg ik het nog netjes. Het is goed te merken dat de elftallen al een paar weken niet hebben kunnen trainen, want het tempo lag laag en je ziet echt dat de conditie van de spelers, ook na zo’n relatief korte periode, met sprongen achteruit gaat. Ik denk dat onze overwinning verdiend was, want na het doelpunt van Rick de Haan kregen wij enkele goede kansen om de voorsprong uit te breiden, maar dat lieten we na. Verdedigend zijn we niet in de problemen gekomen en onze keeper had een rustige middag. Maar goed, ik ben blij dat we vandaag toch een potje hebben kunnen voetballen, we moeten maar even afwachten wanneer de competitie weer hervat kan worden’’, aldus de Leiderdorper tot besluit.

Door de overwinning bij Woubrugge plaatste, naast poulewinnaar VVSB, ook Stompwijk’92, als één van de beste nummers twee, zich voor de laatste zestien van de Sportiff LAV Cup. De loting voor de volgende rondes van dit regionale voetbaltoernooi staat gepland op 21 januari 2022.

Woubrugge – Stompwijk ’92 0-1(0-1). 20. De Haan 0-1.

 

Must Read