De lente is inmiddels begonnen (hoewel..), het warme weer in aantocht en hopelijk gaan we toe naar een herstelde samenleving! In de tussentijd hebben wij niet voor je stilgezeten. Integendeel. In deze nieuwsbrief wil ik het met name hebben over de verbeteringen die wij op de achtergrond hebben aangebracht.

Inhoudsopgave

Premier League tickets
  • Aanvragen via jouw website worden automatisch opgeslagen
  • Verbeterde beveiliging op servergebied
  • Actie: .COM domeinnaam voor € 15,00 p/j

Aanvragen via jouw website worden automatisch opgeslagen

Als je een website door ons hebt laten bouwen hebben we goed nieuws. Alle ingevulde formulieren worden niet alleen per e-mail bij je afgeleverd, maar deze worden vanaf nu ook opgeslagen in een database. Dat zorgt ervoor dat je altijd en eenvoudig kunt terugzien wie er informatie heeft aangevraagd. Het is zelfs mogelijk om alle aanvragen te exporteren. Handig als je bijvoorbeeld leads wilt nabellen of een e-mail wilt sturen. Bekijk snel hoe je via jouw website deze inzendingen kunt bekijken!

Verbeterde beveiliging op servergebied

Bij ons is jouw WordPress-website in veilige handen. Sinds kort blokkeren wij standaard ‘xmlrcp’. Dat zal je ongetwijfeld niets zeggen. Het is een verouderd protocol van WordPress die nogal eens misbruikt wordt. Door de blokkade ervaar je hier geen hinder van. Ook is de beveiliging verder aangescherpt voor het inlog-gedeelte van jouw WordPress-website. Als je 3 keer foutief inlogt heb je geen toegang meer tot de website. Dit voorkomt dat hackers potentieel toegang krijgen tot jouw website.

Actie: .COM domeinnaam voor € 15,00 p/j

Wil je wat meer allure en uitstraling aan je bedrijf geven? Bestel dan een .com domeinnaam. Deze .com domeinnaam koppelen wij vervolgens aan jouw website. Deze actie is geldig t/m 30 april 2021.

Ik wil een .com domeinnaam bestellen”: mail naar: hallo@webprepare.nl

Tot slot

Wij blijven op de achtergrond voor je bezig. Evenzeer hoop ik dat de komende maanden wat verlichting voor een ieder gaat brengen. Laat het een mooie lente woorden voor jou en jouw/jullie bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Jordy Boutier