Al enige tijd besteden wij aandacht aan onze donateurs en sponsoren. Veel van hen hebben het moeilijk en kunnen dus wel een steuntje in de rug gebruiken. Dus op deze mooie dag een podium voor diverse partners.

Onze  donateurs en sponsoren

Moederdag is daar. Een verwendag voor de vrouw des huizes ligt dus in het verschiet. Tijd voor de kinderen (en pa) om de portemonnee te trekken. Een simpel, maar oh zo welkom presentje een cadeaubon van bijvoorbeeld Marja de Jong Massage in Leiderdorp of businesspartner Beauty Schouten. Een bloemetje van Happy Flowers mag ook niet ontbreken.

https://massageleiderdorp.nl/

https://stichtinghappyflower.nl/

https://www.beauty-x.nl/

En een bon of bloemetje hoeft natuurlijk niet enkel te worden uitgedeeld op vast aangewezen dagen. Morgen en overmorgen en de dagen erna is het ook prima om aan verwennerij te doen!

In deze rubriek vragen we aandacht voor onze sponsoren die diensten en/of producten leveren die we bepaald niet wekelijks aanschaffen. Nova zonwering is zo’n bedrijf. Kou, regen en wind teisterden ons landje de afgelopen weken, maar geloof ons: er wacht ons een hete zomer. Een goed werkende zonwering kan dan werkelijk een uitkomst zijn. Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.

https://novazonwering.nl/

Veel clubs hebben de bijna voetballoze tijd aangegrepen om het complex te verfraaien. En misschien de finishing touch: Sevengifts zorgt voor reclameborden, stickers, spandoeken, bedrukking van shirts en nog veel meer.

https://www.sevengifts.nl/

Vandaag is het moederdag, dat is niemand ontgaan. Is het geen geweldig idee om met moeder een terras te pakken bij een van de zaken van de Rebel groep? Of misschien Willy Noord? En mocht het weer wat minder zijn: de parasols beschermen ook tegen de regen.

https://www.rebelhoreca.nl/

https://www.willynoord.nl/

Een tour langs de bollenvelden kan natuurlijk met de fiets of eigen auto. Het kan zoveel gemakkelijker en ook luxer: met taxi Brouwer laat je je heerlijk vervoeren in een Tesla Kies je voor meer gezelligheid in een groep, dan kies je voor een luxe bus van Brouwers tours.

https://www.brouwertours.nl/

,,Leve de koning!” Zo sluit Paul Catsburg, eigenaar van Sport 2000 in Leiderdorp, een hilarisch filmpje op Facebook af ter gelegenheid van de (her)opening van zijn klasse sportzaak. Als geen ander hield de sportliefhebber iedereen op de hoogte van wat Sport 2000 allemaal te bieden had, ook in de zware tijd, dat alle bedrijven gesloten waren of alleen online kopen mogelijk was. Een dikke pluim dus voor Katsburg en de zijnen.

https://www.sport2000.nl/nl/vind-een-winkel/details/sport-2000-leiderdorp/

Wie denkt dat onze businesspartners alleen klanten uit Leiden en directe omgeving van dienst zijn heeft het mis. EMIL makelaars beziet het allemaal wat ruimer. Zo zagen we bij hen een eengezinswoning in Delft die je het water in de mond doet lopen. Het is natuurlijk niet het enige pand dat deze makelaardij in de aanbieding heeft.

https://www.emilmakelaars.nl/