zondag, mei 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenBernardus en Teylingen ook aangesloten bij LAV

Bernardus en Teylingen ook aangesloten bij LAV

-

Vorige week voerde onze redactie constructieve gesprekken met enkele bestuurders van respectievelijk Bernardus en Teylingen. Beide clubs wilden zich op de valreep nog aansluiten bij LAV voor verslaggeving en nog veel meer in het seizoen 2021-2022. Onze deadline was eigenlijk al verstreken, maar gezien de aangename gesprekken is besloten om beide clubs nog toe te laten. Daarmee is onze boot voor dit seizoen vol. Onze redactie zal liefst 30 teams (27 clubs) volgen en dat is een absoluut record en daar zijn we apetrots op. Wij willen blijven doen wat we beloven en daarmee is de deur nu wel blijvend dicht voor dit lopende seizoen.

Afgelopen zaterdag speelden de nieuwkomers toevalligerwijs tegen elkaar. Voorafgaand aan het duel poseerden de beide voorzitters met de LAV vlag. Dick op links en Rogier rechts op de foto.

 

Bij Bernardus werd het gesprek gevoerd met voorzitter Dick Straathof en secretaris Ralph Wesselingh. De preses: ,,We volgden LAV al enige tijd en hoorden louter positieve verhalen van andere deelnemende clubs. Gezien de fantastische indeling van de vierde klasse konden we nu niet achterblijven. Dit podium is voor elke regionale voetbalclub van belang en we zijn blij dat er nog en plekje vrij gemaakt is voor ons. We kijken uit naar de samenwerking of het een-tweetje zoals jullie dat wel eens noemen.”

Daags na de bespreking in Hazerswoude-Rijndijk kwam er ook witte rook van sportpark De Roodemolen, de thuishaven van Teylingen. Voorzitter Rogier Landwer Johan: ,,De voorgaande jaren zaten wij met onze club in de bollenstreek. Helaas is daar een einde aan gekomen. Gelukkig was er alsnog ruimte bij LAV en we zijn blij dat we konden aansluiten. Ook wij volgden de website en social media van LAV al wel en de club deed al mee aan jullie toernooi en alle klassementen. Navraag bij andere aangesloten clubs leerde ons dat dit het moment was om aan te sluiten voor ons. Die andere clubs gaven aan zeer tevreden te zijn over jullie objectiviteit, de manier van werken en de vriendelijke benadering naar de clubs toe. Dus we zijn er vanaf nu graag bij.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read