donderdag, juni 13, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenGelukkig is er ook nog goed nieuws...

Gelukkig is er ook nog goed nieuws…

-

Terwijl ons land weer verder is afgegleden gisteren en naar wij moeten vrezen de komende tijd en de ellende zo enkel maar groter wordt, zijn er ook nog wel eens positieve berichten te melden. Zo heeft onze redactie enkele weken terug besloten hoe dan ook het seizoen af te maken, met of zonder competitievoetbal. Vanaf medio oktober moeten wij het, net als de clubs en volgers, doen zonder voetbal en dus zijn onze wedstrijdverslagen weggevallen. Dat neemt niet weg dat we vanaf dat moment de schouders er blijvend onder hebben gezet en dat we dagelijks nog regionaal voetbalnieuws brengen. Dat is een pittige klus, want er valt nu eenmaal minder te melden. Toch ontvangt onze redactie met grote regelmaat lovende kritieken over de inzet en kwaliteit van de diverse artikelen.

LAV meldde eerder al dat het nog steeds de bedoeling is om de Sportiff LAV Cup uit te spelen dit seizoen. Ook is ons team genegen een rol te spelen wanneer er in plaats van competitiewedstrijden nog louter oefenduels kunnen worden gespeeld of wedstrijden in toernooivorm. We gaan echter eerst de volgende persconferentie (9 februari) afwachten zodat we meer inzicht krijgen in de (on)mogelijkheden.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat de bij LAV aangesloten clubs ook een helpende hand bieden bij content op de website. Daarover in een separaat bericht aan de clubs  binnenkort meer. Tevens zijn wij al bezig met het volgende seizoen, want regeren is vooruit zien. Natuurlijk zijn er nog veel vraagtekens voor wat betreft de toekomst, maar stil zitten is voor ons geen optie!

Met het oog op de toekomst ontving onze redactie dit weekend een fantastisch mooi bericht. Zonder dat onze redactie al contact zocht met clubs werd ons al een hart onder de riem gestoken. Het bericht kwam uit Ter Aar, van de sympathieke voetbalvereniging TAVV:

,,Beste redactie, aangezien LAV een meer dan fijne en betrouwbare mediapartner is gebleken voor TAVV in de afgElopen jaren en ook jullie getroffen zijn door corona ellende willen we namens TAVV bij deze alvast mededelen dat we ook volgend seizoen graag gebruik maken van jullie tijd, passie en expertise. Hopelijk zien we elkaar nog dit seizoen.”

En toen werden we even stil om daarna ingetogen te juichen (advies van het RIVM). Wat een heerlijk bericht. Dank voor het gestelde vertrouwen. Ons team hoopt uiteraard dat er meer clubs zullen aangeven door te willen/gaan. Vanzelfsprekend volgen er sowieso nog contactmomenten met de aangesloten clubs (andere nog niet deelnemende regioclubs zijn ook van harte welkom!), maar spontaniteit bevalt ons zeker ook prima!

Met dit bericht maken we eveneens nog even gebruik van de mogelijkheid om aan te geven dat elke businessclub, donateur en tientjesvriend meer dan welkom blijft. Meer dan ooit tevoren kunnen we steun gebruiken om de samenwerking te kunnen bekrachtigen. Zie de ’tab’ Sponsoring op onze homepage. U kunt zich als bedrijf of particulier nog aansluiten voor dit seizoen of alvast voor het seizoen 2021-2022!

Voor nu gaan wij door waar we gebleven waren. Ofwel; er alles aan doen om de website (en social media kanalen) te onderhouden met nieuwtjes, wetenswaardigheden en kwalitatief sterke en inhoudelijke artikelen. Die behoefte is, zo hebben we gemerkt, onverminderd groot en wij voelen ons als een vis in het water in deze rol. Wij willen krachtig door voor clubs, volgers en businessclubpartners, sponsoren, donateurs en tientjesvrienden.

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read