zaterdag, april 27, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenGeslaagde avond bij fluitisten van de COVS

Geslaagde avond bij fluitisten van de COVS

-

Zaterdagavond was de jaarlijkse barbecue bij de COVS in Leiderdorp, welke we met de nodige coronaregels konden houden. Iedereen had een vaste zitplaat, hierdoor konden we maximaal 34 leden ontvangen. Al snel moesten we de inschrijving stoppen, want we zaten vol. De borrel begon om 17:00u en dat was al snel gezellig. Eindelijk weer een leuk feestje na alle corona beperkingen.

Gerda en Piet van der Meer hadden zich weer flink uitgesloofd. Op iedere tafel stonden brood, salade en sausjes. Annie Akerboom en Gerda bezorgden de drankjes aan tafel, zodat we corona veilig in de kantine konden verblijven. Ronald Vermeulen liep rond met de schalen vlees, vers van de BBQ waar Piet van der Meer aan het braden was.

We hebben ook een aantal leden in het zonnetje gezet. Piet van der Meer is na 28jaar gestopt als trainer op de donderdag clubavond. Hiervoor kreeg hij van voorzitter Rob Braun een mooie oorkonde. Henk Distelvelt en Peter de Bruijn kregen door Rene Kiebert (hoofdbestuurslid COVS Nederland) een 25jr lidmaatschap spelt uitgereikt. Tenslotte had Rene Kiebert voor secretaris Ronald Vermeulen een verrassing. Hij werd onderscheiden met de Zilveren Scheidsrechter. Ronald is al 12,5 jaar secretaris en verzorgd daarvoor al de ledenadministratie. Sinds 1994 kunnen we dankzij zijn horeca papieren een biertje drinken in de kantine.

Na deze plechtigheden blijf het nog lang gezellig in de kantine van Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken!

Ronald Vermeulen

Secretaris Scheidsrechters Vereniging Leiden en omstreken

 

Must Read