vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenGeslaagde bijeenkomst voor bestuurders op LAV-avond

Geslaagde bijeenkomst voor bestuurders op LAV-avond

-

Afgelopen vrijdagavond, 15 oktober, organiseerde de redactie van LAV een avond voor bestuurders van clubs die deelnemen aan de Sportiff LAV Cup dit seizoen. Als locatie was Brasserie Park in Leiderdorp gekozen, meer in het bijzonder de ‘Blauwe Vogelzaal’.

De insteek was om bestuurders bij te praten over de huidige stand van zaken van LAV. Wat wordt er zoal gedaan, met wie, waar wil de organisatie naartoe en nog veel meer over de verbintenis van LAV met de aangesloten clubs. Hierna sprak Patrick Vierhout van Sportiff. Dat is dus de hoofdsponsor van het regionale toernooi. Vierhout sprak over de mogelijkheden van het bedrijf m.b.t. het leveren van sportkleding. Diverse clubs gaven na afloop aan interesse te hebben voor een samenwerkingsverband voor nu of in de nabije toekomst.

Na een quizje over de ‘special guest’ was het tijd voor een drankje en daarna kwam Roy Makaay aan het woord. De voormalige topspits sprak over zijn belevenissen in het betaalde en internationale voetbal en er kwam interactie op gang met de bestuurders. Al met al ook en boeiende bijdrage van ‘Das Phantom’. De avond werd uiteraard afgesloten met een drankje en een hapje. Iedereen keerde daarna met een tevreden gevoel huiswaarts.

De aanwezige clubs zullen binnenkort de diverse presentaties over de mail ontvangen zodat een en ander nog eens aandachtig kan worden bekeken. Dat geldt ook voor de ‘LAV- clubs’, die er niet bij konden zijn. Een veel gehoord geluid van de bestuurders was om dergelijke avonden vaker te organiseren. Het nuttige werd met het aangename verenigd en dit zijn gelegenheden waarop clubbestuurders met elkaar in contact kunnen treden. LAV neemt dit mee in de plannen voor dit en volgend seizoen.

Tenslotte bedankt het team van LAV nogmaals alle aanwezigen. Ook bedankt LAV de gastheer voor de geboden locatie en verzorgde avond. Jack Wolters was er bij om de nodige plaatjes vast te leggen. Het resultaat is hieronder te zien.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read