vrijdag, april 26, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseGidon Reinders Folmer vertrekt bij ROAC, club zoekt opvolger

Gidon Reinders Folmer vertrekt bij ROAC, club zoekt opvolger

-

Na verschillende gesprekken met elkaar te hebben gevoerd en in de wetenschap dat de selectie nog graag een seizoen met hem verder wilde samenwerken, is Gidon Reinders Folmer tot de conclusie gekomen aan het eind van het lopende seizoen s.v. ROAC te verlaten.

ROAC gaat dus op zoek naar een nieuwe trainer voor de heren voetbalselectie en Gidon gaat op zoek naar een nieuwe vereniging.

s.v. ROAC uit Rijpwetering/Oud Ade, is voor het seizoen 2022 – 2023 op zoek naar een trainer/coach voor het eerste elftal.

Het eerste elftal komt momenteel uit in de 1e klasse van het district West 1 (zondag). s.v. ROAC is een omnisportvereniging in een relatief kleine gemeenschap van 2.600 inwoners. De vereniging vervult een belangrijke sociale rol in die gemeenschap. Presteren, ontspannen en sociaal samenzijn kenmerken de vereniging.

Het eerste voetbalelftal is hierbij een uithangbord en thuis- en uitwedstrijden zijn vaak aanleiding voor vele betrokkenen om de gang naar het sportpark te maken. De club, maar zeker ook het eerste elftal, leeft!

De  trainer die wij zoeken beschikt over een diploma UEFA-A en heeft ervaring als trainer. Gelet op de huidige gemiddelde leeftijd van het eerste elftal moet de trainer bereid zijn een nieuw elftal op te bouwen dat gedragen wordt door enkele ervaren spelers. Dit elftal zal vooral gaan bestaan uit spelers die voortkomen uit de eigen jeugd. Alhoewel we werken met eenjarige contracten is onze intentie wel om, bij wederzijdse tevredenheid, dit proces de komende jaren samen te doorlopen.

De nieuwe trainer beschikt ook over goede communicatieve vaardigheden. Hij/zij heeft gevoel voor de sociale rol van de vereniging en het feit dat er samenwerking is met andere sporten. De trainer is bereid zich te bewegen binnen de waarden en normen die er bij s.v. ROAC gelden en bewaakt die waarden en normen binnen de selectie.

Trainingen worden verzorgd op dinsdag en donderdag. S.v. ROAC heeft een aparte trainer/coach voor het tweede elftal. De trainer begeleidt het eerste elftal op de wedstrijddagen en is regelmatig aanwezig bij wedstrijden van het tweede elftal en JO19.

De trainer is tevens verantwoordelijk voor een goede coördinatie tussen de technische staf, de keeperstrainer, de medische staf, leiders en begeleiders van het eerste- en tweede elftal en van de JO19. In de discussie over zaterdag- of zondagvoetbal, opteert s.v. ROAC voor weekendvoetbal.

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie met motivatie en cv vóór 14 januari 2022 sturen naar perry.veilbrief@casema.nl, tel: 06-12528564.

 

Must Read