vrijdag, april 26, 2024
HomeTweede klasseKagiaRené Bakker afgetreden als voorzitter van v.v. Kagia. 

René Bakker afgetreden als voorzitter van v.v. Kagia. 

-

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 5 november 2021 is René Bakker afgetreden als voorzitter van v.v. Kagia. Twee jaar geleden begon René in de functie van voorzitter van onze mooie club. Op de voor hem kenmerkende wijze met veel enthousiasme en inzet.

In deze periode hebben we als bestuur te maken gehad met vraagstukken op voetbalgebied, maar helaas ook met een wereldwijde pandemie met geheel nieuwe vraagstukken. Het ene moment praatten we nog over de organisatie van een leuke slotdag (einde 2019/2020) en vlak daarna over sluiting van de kantine.

Rene’s enthousiasme en inzet kwamen prima naar voren toen we vorig jaar zomer een ballenactie optuigden om extra geld te genereren. Hij benaderde familie en kennissen om een voetbal te sponsoren en we verkochten met zijn allen 2x zoveel voetballen als vooraf ingeschat. Dit zien wij ook terug in zijn activiteiten voor de sponsorcommissie en Club van 100. René kent veel mensen en bedrijven en weet ze te enthousiasmeren iets voor Kagia te betekenen.

De voorzittersrol bleek jammer genoeg niet op zijn lijf geschreven. Hij omschreef dit zelf als:  ‘soms moet je in de spiegel kijken en concluderen dat iets je ding niet is’. Het getuigt van zelfkennis en moed om zo’n besluit te nemen. Gelukkig blijft René nog op vele gebieden vrijwilliger bij Kagia. Uiteraard in de sponsorcommissie, maar ook als omroeper bij de wedstrijden van Kagia 1 is zijn bekende stemgeluid te horen. Daarnaast heeft hij in de afgelopen maanden ook bardiensten gedraaid en een wedstrijd gefloten! Wij zijn dus blij dat René zich als waardevolle vrijwilliger blijft inzetten voor onze vereniging.

Wij bedanken René voor 2 jaar voorzitterschap en wensen hem veel enthousiasme, inzet en plezier toe bij alles dat hij nog voor onze mooie club Kagia gaat betekenen.

Bestuur v.v. Kagia

Must Read