vrijdag, april 26, 2024
HomeTweede klasseRCL'LAV'er' Bart Slottje hoofdtrainer JO13 selectie RCL, seizoen 2021-2022

‘LAV’er’ Bart Slottje hoofdtrainer JO13 selectie RCL, seizoen 2021-2022

-

Als trainer loopt Bart Slottje alweer 12 jaar rond op RCL. In de periode daarvoor was hij trainer bij onder andere O.V.V. uit Oostvoorne. Bij die club startte hij op zijn zestiende zijn ‘loopbaan’ met het geven van training aan de F1. Bart is nu nog hoofdtrainer van de JO14-1 en het jaar daarvoor was hij samen met Gloire Kalangu verantwoordelijk voor de JO13-1. Komend seizoen zal hij de plek vervullen van hoofdtrainer van de JO13 selectie.

Volleybalcoach Peter Murphy zei ooit eens: ‘De pupil leidt, de coach sluit aan. Niet andersom.’ ,,Ik vind dat wel een mooie uitspraak. Uiteindelijk bepaalt de ontwikkeling, het karakter en het niveau van de speler de wijze waarop en wat je coacht”, aldus Bart. ,,Ik geloof wel dat je spelers steeds moet uitdagen. Zelf oplossingen moet laten vinden. Mee moet laten denken. De kunst is om ze de grenzen te laten opzoeken waarin het net niet meer comfortabel is. Dat is een leuke puzzel”, geeft hij als nadere uitleg.

Met veel enthousiasme kijkt hij uit naar volgend seizoen. ,,Dit seizoen moeten we eerst goed afmaken al blijft het natuurlijk een rare situatie waarin we zitten. De focus zal de komende periode ook zeker naar volgend seizoen gaan”, sluit Bart af.

Note redactie: dit bericht kon onze redactie niet laten lopen. Bart Slottje is namelijk vanaf het begin betrokken bij en actief t.o.v. LeidenAmateurVoetbal! De man achter de schermen die al jaren geweldig werk doet en onmisbaar is voor ons team! Hulde, Bart. Dat je deel uitmaakt van ons team en met bovenstaande bericht. Zoals altijd: goed bezig!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read