vrijdag, april 26, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryMakkelijk middagje Warmunda tegen Football Factory (5-0)

Makkelijk middagje Warmunda tegen Football Factory (5-0)

-

Vierde klasse A (zaterdag) – Warmunda ontving dit weekend het Leidse Football Factory en won vrij eenvoudig met 5-0. Bij de Overbos-bewoners was Stan van Rijn de gevierde man, de spits had met een valse hattrick een belangrijk aandeel in de zege van de thuisploeg.

Warmunda kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Stan van Rijn (op foto tegen MMO) reageerde alert op een voorzet van Kevin van Bentem en schoot al na acht minuten de 1-0 binnen. Diezelfde van Rijn zorgde ook voor de 2-0, waarna Jasper Kortekaas, opnieuw op aangeven van Van Bentem, in de tweede helft voor de 3-0 zorgde. Een kwartiertje voor tijd tikte van Rijn, nu na een voorzet van Sepher Safi, zijn derde doelpunt binnen (4-0) en vlak voor tijd deelde ook Sjoerd Winkelman in de feestvreugde (5-0).

Warmunda-aanvaller Van Bentem, goed voor twee assists, na afloop van de wedstrijd: ,,Het was vandaag een eentonige wedstrijd. Football Factory had niet veel in te brengen en de wedstrijd was eigenlijk al snel beslist. Ook voor mij persoonlijk was het een lekker potje, ik kon goed gebruik maken van de geboden ruimte aan de zijkanten. We hebben deze week een goede wedstrijd voor de Sportiff LAV Cup gespeeld tegen UVS en hebben die lijn tegen Football Factory doorgetrokken’’, aldus de rappe buitenspeler.

Football Factory-speler Pieter Maat kon niet anders dan het relaas van Van Bentem bevestigen. ,,We waren vandaag kansloos tegen een opponent die veel sterker was. Ik kan daar niet veel anders van maken. We zitten momenteel krap in de personele bezetting en missen de komende tijd jongens als Tolga Karpuz en Gökhan Yazici en dat zijn spelers die in aanvallend opzicht voor ons het verschil kunnen maken. Het is even niet anders, we zullen het moeten doen met de spelers die er wel zijn’’, aldus Maat tot besluit.

Opstelling Warmunda: Van der Zwet, Witkamp, Winkelman, Sohrab Safi, Komen, Seegers,Van Noort, Kortekaas, Van Bentem, Seperh Safi, Van Rijn.

Opstelling Football Factory: Minnema,Tijssens, Maat, Kharbouch, Van den Akker, Howig, De Lange, Marx, Matthijs, De Jong, De Koning

 Warmunda – Football Factory 5-0 (2-0) 8. Van Rijn 1-0, 25. Van Rijn 2-0, 57. Kortekaas 3-0, 74. Van Rijn 4-0, 85. Winkelman 5-0.

 

Must Read