zaterdag, april 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 8Sportiff LAV Cup: knappe zege SJZ op FC Oegstgeest

Sportiff LAV Cup: knappe zege SJZ op FC Oegstgeest

-

In poule H werd gisteravond de laatste wedstrijd gespeeld. Derdeklasser FC Oegstgeest moest zijn meerdere erkennen in vierdeklasser SJZ. Ondanks de zege is de ploeg van Arie van Duijn, net als FC Oegstgeest, uitgeschakeld. Uit deze poule plaatste enkel Alphia zich al.

Thymen Kruider namens FC Oegstgeest. ,,Een offday van onze kant en een prima beurt van SJZ. Wij probeerden het spel te maken, maar we zijn keurig weggecounterd. Ik zag een energieke en leuke tegenstander en op hun zege viel niets af te dingen. Bij momenten dacht ik dat we weer in de wedstrijd konden komen, maar we hadden het niet. Onze focus gaat nu volledig naar de zaterdag wanneer we op bezoek gaan bij Lugdunum.”

Collega Van Duijn: ,,Een mooie uitslag en dik verdiende zege. Ik vind dat we de bovenliggende partij waren in beide helften. Het was fijn om een aantal spelers aan het werk te zien die normaliter minder speeltijd krijgen. Uitermate nuttig en ik heb hier een goed gevoel aan overgehouden. In de eindfase hebben we het zelfs rustiger aan kunnen doen.”

Scoreverloop: 10. Vink 1-0 (strafschop), 18. Griffioen 2-0, 70. Griffioen 3-0, 76. Elkerbout 3-1, 82. Van Rijn 4-1.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read