zondag, april 28, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 6Sporting LAV Cup: remise bij V'97- RBB 2, doelpuntenregen Sporting Leiden en...

Sporting LAV Cup: remise bij V’97- RBB 2, doelpuntenregen Sporting Leiden en LSVV’70

-

Het toernooi om de Sportiff LAV Cup is al in volle gang. Gisteravond kwamen er wederom vier ploegen in het veld en dat leverde twee leuke potjes op. Het Leidse onderonsje tussen Sporting Leiden en LSVV’70 eindigde in 5-3, waarbij de studentenclub eerst een brutale 0-2 voorsprong nam. Kort na rust was het evenwel alweer 3-2 bij deze wedstrijd in poule F. In poule G speelde Voorschoten’97 al een tweede duel en dat resulteerde in een gelijkspel tegen de reserves van Rijnsburgse Boys na een tamelijk gelijk opgaande strijd. De ontmoeting stond vooral in het teken van de overleden Ron de Roode. Voor hem en zijn zoon, die voor Voorschoten’97 uitkomt, werd een minuut stilte gehouden. Zoals dat hoort. Spelers waren zichtbaar ontdaan door het veel te vroeg overlijden van een Leidse voetbaltopper van weleer.

Voorschoten’97 (za)- Rijnsburgse Boys 2 1-1 (Smith/ Asante)

Sporting Leiden- LSVV’70 5-3 ( Kamphues 2, Boukhidous, Mink, IJssel de Schepper/ Doornenbal, Castel, Bloemzaad)