zaterdag, mei 4, 2024
HomeDerde klasseROAC (zo)Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag 16 oktober

Voorbeschouwing tweede klasse B, zondag 16 oktober

-

KDO-ROAC

Voor doelpuntenfestivals moet je niet bij ROAC zijn en dit seizoen is het al niet anders. Voor fraai keeperswerk, stug verdedigend werk en een collectief dat strijdt voor elke meter gras is men wel op de juiste plek bij de Rippers. Hooglanderveen, Sporting Martinus en ook Altior slaagden er er niet in doelman Dammes van der Poel te passeren. Het is een prestatie van formaat. Meer moeite heeft ROAC met scoren; slechts twee doelpunten liet de ploeg aantekenen. Met vijf uit drie neemt ROAC nu de zevende positie in. KDO sprokkelde een puntje bij elkaar uit drie matches en staat nu twaalfde. De thuisploeg zal er ongetwijfeld op gebrand zijn de eerste ploeg te zijn die het net vindt achter Van der Poel.

Overige wedstrijden: Soest-DIOS, VVZA-SCPB’22, Sporting’70-RODA’23, DCG-Hooglanderveen, Altior-ZSGOWMS, DSOV-Sporting Martinus

 

Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Must Read