vrijdag, april 26, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryVoorbeschouwing vijfde klasse A, zaterdag 15 oktober

Voorbeschouwing vijfde klasse A, zaterdag 15 oktober

-

Sporting Martinus – Bernardus

Bernardus herstelde zich tegen THB van de offday van vorige week bij Kamerik. De 17-jarige Bryan Straathof, terug na een langdurige blessure, had met drie doelpunten een belangrijk aandeel in de grote overwinning (7-1) van de Hazerswoude-Rijndijk bewoners. Door deze zege staat de formatie van Ron Paling op de vijfde plaats met zes punten uit drie wedstrijden. Bernardus gaat komende zaterdag naar Amstelveen, waar tegenstander Sporting Martinus wacht. De Amstelveners lijken dit seizoen bij de zwakkere broeders van deze klasse te gaan behoren, want de eerste twee wedstrijden werden met ruime cijfers verloren.

Football Factory – Terrasvogels

Football Factory leek een kwartier voor tijd bij Sportief op weg naar een goed resultaat, maar een rode  voor de rood-zwarten gooide uiteindelijk toch  nog roet  in het Leidse eten (3-2). De doelpunten van Football Factory kwamen ook nu voor weer voor rekening van Victor Trauer, die tot nu toe alle gemaakte competitietreffers (6) van zijn ploeg op zijn naam heeft staan.  De formatie van Pieter van Schie verzamelde uit de eerste drie wedstrijden vier punten en bevindt zich daarmee in de middenmoot van hun klasse. Komende zaterdag komt het Santpoortse Terrasvogels naar het Leidse universitaire complex. De Vogels behaalden het afgelopen weekend hun eerste zege van het seizoen, Sporting Martinus werd met 5-1 verslagen.

Kamerik – MMO

Bij MMO was het afgelopen zaterdag volop feest. Allereerst was daar de officiële heropening van de kantine. In Hoogmade staat nog nog een ouderwetse voetbalkantine en niet een doorzon multifunctioneel clubhuis waar menig architect blijkbaar een voorkeur voor heeft. Gelukkig is de knusse sfeer ook na de verbouwing bewaard gebleven. De mannen van John van Berkel luisterden het feestje op met een mooie 4-0 thuisoverwinning op Vogelenzang. Na twee behaalde thuiszeges volgt voor MMO nu bij Kamerik de eerste uitbeurt  van dit seizoen. De gastheren verloren haar laatste wedstrijd met 3-2 bij UNO en staan nu met zes punten uit drie wedstrijden op plek zes.

Overige wedstrijden in deze klasse: Zwanenburg – Bodegraven, THB – UNO, Vogelenzang – Utrecht United, Rijnstreek – Sportief

Must Read