zondag, april 28, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenSuccesvolle netwerkavond van LAV bij de Sligro

Succesvolle netwerkavond van LAV bij de Sligro

-

Afgelopen dinsdag organiseerde LeidenAmateurVoetbal een netwerkavond in Leiden. Dit om precies te zijn bij de Sligro aan de Roosevelstraat. De Sligro en LAV zijn enige tijd terug een jarenlange verbintenis aangegaan en beklonken dat eerder in de week met een zeer geslaagde avond voor onze businessclubpartners en sponsoren.

Om 17 uur werd er afgetrapt en het een en ander duurde tot 20.30 om zodoende volgers van Ajax in de gelegenheid te stellen het Europese treffen met Benfica te aanschouwen. Na een openingswoord van Hennie Kanbier nam Arno de Jong het woord als vestigingsmanager van de Sligro in Leiden. Zijn team zorgde tussendoor voor heerlijke hapjes en drankjes en verzorgde na een optreden van Marcel Adriaanse en Rob van den Wijngaard een perfect georganiseerde rondleiding. Het genoemde tweetal verzorgde een interactieve lezing en daar kwam veel boeiends uit voort. De interactie zorgde voor betrokkenheid van een ieder en zo werd het eerste deel met veel plezier beleefd.

De rondleiding bracht de aanwezigen bij diverse locaties waar een culinair hoogstandje werd geserveerd vergezeld met heerlijke wijnen en bieren. Dit gebeurde in groepen en iedereen genoot zichtbaar en kwam voldaan weer terug voor deel twee van de sprekers. Ook nu was de sfeer buitengewoon aangenaam en werden meningen geuit en kwamen er interessante discussies op gang. Na de sessie van de twee fijne sprekers was het slotwoord aan De Jong en Kanbier en was er nog gelegenheid om af te borrelen.

Al met al een zeer geslaagde happening met grote dank aan de Sligro en de betrokken werknemers alsmede Rob en Marcel als sprekers. Dit smaakt naar meer en zo luidde ook de terugkoppeling van onze partners. Op 10 juni zal de businessclub van LAV andermaal een uitje gaan beleven en de partners zullen uiteraard ruimschoots vooraf het programma gedeeld krijgen. LAV kijkt er nu al naar uit. Samen met onze partners richting de toekomst.

De Jong: ,,Mooi hoe we elkaar verder brengen en ik heb van veel betrokkenen hele mooie reacties mogen ontvangen. Nu verder uitbouwen en successen delen! Samen sterk, lijkt ouderwets maar is echt zo!”

Ook aansluiten bij de businessclubpartners van LAV? Dat kan! Stuur gerust een mailtje aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl en wij nemen contact op voor de mogelijkheden. Over sponsoring gesproken: op deze avond maakte Pieter Versnel namens Maatwerk Leiden (https://www.maatwerk-leiden.nl/ ) bekend aan te sluiten voor drie jaar! Maatwerk was al wel partner, maar wil graag ook in de toekomst steun bieden en gebruik maken van deze sessies waarin netwerken, plezier, humor, saamhorigheid en nieuwe contacten centraal staan. Een woord van dank van LAV nogmaals aan Pieter en ‘zijn’ (zijn compagnon is Menno de Jong) Maatwerk.

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read