zondag, april 28, 2024
HomeDerde klasseASCAfscheid van meer dan 500 jaar voetbalervaring bij ASC

Afscheid van meer dan 500 jaar voetbalervaring bij ASC

-

Binnenkort staat er iets bijzonders te gebeuren op A.S.C. Wat is het geval: aan het einde van het vorige seizoen heeft namelijk méér dan een elftal super-senioren en oud-coryfeeën aangegeven dat ze stoppen met competitievoetbal. En het zijn bepaald niet de minsten: Philip Bavelaar, Rien Bergers, Ben Boers, Jaap Jansen, Pieter van der Klugt, Gert-Jan Onvlee, Chris Oppenheimer, Bob van Overbeeke, Marco Rooijakkers, Hans Schiphorst, Bert van der Spek en Har Walenkamp.

De mannen van de Gouden ASC Veteranen Generatie van nu, die optreden in de Skoda KAMIQ televisie commercial. Staand vlnr: Marco Rooyakkers, Filip Bavelaar, Matthijs Huizing, Har Walenkamp, Bob van Overbeeke, Maarten Markelo (acteur); gehurkt vlnr: Gert-Jan Onvlee, Jimmy van der Water, Jean-Paul Guis, Hans Schiphorst, Piet van der Klugt.

Omdat we het hebben over zo’n 500 jaar voetbalervaring die van de velden verdwijnt, niet niks dus, willen we dit ‘afscheid’ bij A.S.C. niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we op zaterdag 15 oktober a.s. speciaal voor hen een afscheidswedstrijd, waarvoor we overigens ook oud-teamgenoten en oud-A.S.C. coryfeeën hebben uitgenodigd. Vooral wat betreft de opkomst van de uitgenodigde oud-A.S.C. coryfeeën zijn onze verwachtingen hoog gespannen, als ze tenminste durven en geen versleten knieën en/of heupen hebben of een andere (minder sterke) smoes. Het belooft in elk geval een gezellige middag te worden met een hoog reünie-gehalte. De wedstrijd begint om 12.00 uur en we verwachten de spelers om 11.30 uur in ons clubhuis.

Na afloop van de wedstrijd en het douchen en omkleden, worden de aanwezigen verwacht in de ‘glazen zaal’ van ons clubhuis waar we de ‘afscheidnemers’ op passende en karakteristieke A.S.C.-wijze zullen uitzwaaien. Ik kan je nu alvast verklappen dat Chris Oppenheimer hierbij een rol van betekenis zal spelen.

Om 15.00 uur begint de wedstrijd A.S.C. 1 – T.A.V.V. 1. In het kader van de jaarlijkse ‘Good Old Middag’ zijn ook alle oud-leden uitgenodigd, dus ook hier een groeiend aantal oude bekenden en sterke verhalen.

Van harte welkom!

Emiel Sluyterman, A.S.C.

Must Read