vrijdag, april 26, 2024
HomedistrictsbekerEerste slag is voor Meerburg

Eerste slag is voor Meerburg

-

Districtsbeker- Het toeval wil dat Meerburg en BSC’68 gisteren tegenover elkaar stonden en dat dit volgende week wederom het geval is, maar dan in competitieverband. De eerste slag was nu voor de ploeg van Jelle Korbee. De Rijndijkers wonnen met 3-0.

Korbee: ,,Op zich wel een grappig gegeven dat we twee keer in een week tijd tegen elkaar spelen. Volgende week zal het vast anders verlopen. Beide teams wilden zich niet al teveel in de kaart laten kijken en zo waren de opstellingen aan beide zijden anders dan anders. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op met vier mogelijkheden voor ons en denkelijk twee voor BSC’68. Gescoord werd er nog niet.”

Na de rust zag Korbee dat zijn ploeg meewind had en op 1-0 kwam ,,Een prima doelpunt van Floris Hazenberg en daarmee was hun verzet een soort van gebreken. Max van Steen kon zo de 2-0 en 3-0 maken en de overwinning kwam ons zeker op basis van de tweede rondgang wel toe. Maar zoals ik al zei, zegt dit werkelijk niets over volgende week. Het is voor nu in elk geval leuk dat we minimaal een ronde verder zijn gekomen in dit bekertoernooi.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read