woensdag, mei 1, 2024
HomeBekerNSV'46 maakt het Spirit lastig maar verliest wel

NSV’46 maakt het Spirit lastig maar verliest wel

-

Voor vierdeklasser NSV’46 zit het bekeravontuur erop. De ploeg van Dennis Thijssen verloor na een 0-1 ruststand met 1-3. De trainer: ,,Toch kijk ik terug op een acceptabele voetbalavond van onze kant. We hebben het Spirit, toch een tweedeklasser, knap lastig kunnen maken. In fases hadden we het wel moeilijk, maar we konden heel behoorlijk mee over het geheel genomen. Zij scoorden al snel 0-1 en dat was in de fase dat we het even zwaar hadden. Voor rust kregen wij de twee grootste kansen met een bal op de lat en in een situatie waarbij hun doelman zich volledig moest strekken. Na de rust maakten we een keer een verkeerde keuze en dat leverde het tweede doelpunt op. De derde van hen was fraai vanuit de omschakeling, maar we kregen nog wel loon naar werken met een doelpunt van Kamiel Disseldorp.”