zaterdag, april 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Dapper Meerburg wint van ondermaats ASC

Dapper Meerburg wint van ondermaats ASC

-

Meerburg heeft gisteravond in poule 3 thuis gewonnen van ASC. Het enige en winnende doelpunt kwam van Julian van Haaster. Foreholte Onder 23 is de andere ploeg in poule 3 waarin alles nog open ligt.

Nick Poot (Meerburg): ,,Een nuttige en leuke pot. We hadden zeven spelers rust gegeven en speelden dus met een mix van spelers Onder 23 en die hebben het prima gedaan. Dat is ook de winst van de avond. In dit soort wedstrijden kunnen ze laten zien wat ze waard zijn. We maakten ook een prima goal en ik vond ASC een leuke tegenstander.”

Collega Stefan Kraaijvanger: ,,Complimenten aan het overwegend jonge team van Meerburg. Over mijn eigen team ben ik dit keer minder tevreden. Er werd veel balverlies geleden en we hadden moeite om kansen te creëren. Pas na rust kregen we wat de overhand, maar het was niet goed genoeg. Een ondermaats optreden en we staan weer met beide benen op de grond na een goede start in de competitie. Het zal zaterdag absoluut  beter moeten om een resultaat te kunnen halen tegen Lugdunum.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read