zaterdag, april 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 6LFC ontdoet zich na rust van Jong Katwijk (Sportiff LAV Cup)

LFC ontdoet zich na rust van Jong Katwijk (Sportiff LAV Cup)

-

LFC heeft de eerste wedstrijd in poule 6 gewonnen van Jong Katwijk na een aantrekkelijk duel. Halverwege was er met 2-2 nog balans, maar na de pauze liepen de Leidenaren weg. EMM’21 is de derde ploeg in deze poule, maar de Veners kwamen nog niet in actie.

Verliezend coach Nino Hoogervorst: ,,Min of meer een wedstrijd tussen oud en jong. Het duel boeide en vooral in de eerste helft ging het gelijk op. Qua kansenverhouding lag het dicht bij elkaar, maar uiteindelijk moesten we passen in de tweede helft. Ik denk dat Katwijk de meer voetballende ploeg was en dat LFC met meer intensiviteit speelde. Al met al leerzaam. Ik moet overigens zeggen dat de 3-2 van grote schoonheid was. Die maakt die jongen (Soufiane Boukhidous, red.) nooit meer.”

Mo el Abdallaoui: ,,Een sterke opening van twee kanten in een hoog tempo. In die fase maakten wij de terechte 1-0, maar Katwijk kwam daarna goed terug via een vrije trap en daarna een slippertje aan onze kant. De ruststand was nog in balans, maar na de pauze konden we doordrukken met prima goals. We kregen na de pauze ook de controle terug. De 3-2 van Souf (van rondom de middenlijn!) was wel de genadeklap en Katwijk moest vanaf dat moment buigen. Al met al scoren we best makkelijk in deze voorbereidingsfase.”

Scoreverloop: Samedo Fortes 1-0, Bakker 1-1 en 1-2, Vandi 2-2, Boukhidous 3-2 en 4-2, Samedo Fortes 5-2.

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read