donderdag, mei 2, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 10Sportiff LAV Cup: MMO blijft overeind tegen Kickers'69

Sportiff LAV Cup: MMO blijft overeind tegen Kickers’69

-

In poule 10 stonden MMO en Kickers’69 tegenover elkaar. De formatie uit Hoogmade, een klasse hoger uitkomend dit seizoen, won nipt met 1-0 door een doelpunt van Len van den Hoorn. De andere vertegenwoordiger in deze poule Jong Graaf Willem II VAC kwam nog niet in actie.

Angelo Leverock namens de ploeg uit Leimuiden: ,,Een jammerlijke en niet nodige nederlaag. We hebben in fases dominant gespeeld, zeker in de tweede helft. MMO werd teruggedrongen, maar we kwamen helaas niet tot scoren. Dat had ook te maken met goed keeperswerk van de doelman van de thuisploeg. We hadden echt meer verdiend, maar het gaat er wel steeds beter uit zien bij mijn ploeg en dat vind ik minimaal zo belangrijk.”

Collega Yorick Boon kon zich grotendeels vinden in de woorden van de nieuwe trainer van de oranjewitten: ,,Wij moesten vaak achteruit, maar konden het dicht houden. Hun overwicht leidde wel tot veel hoekschoppen, maar geen levensgrote kansen. We moesten nogal improviseren vanwege een aantal blessures en nog lopende vakanties, maar een vijftal jongeren heeft het prima gedaan. De credits gaan vooral uit naar de verdediging van MMO. Lekker om dit toernooi te starten met een zege.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read