zondag, april 28, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 12Sporting Leiden groepswinnaar na zege op TAVV

Sporting Leiden groepswinnaar na zege op TAVV

-

In het kader van de Sportiff LAV Cup won Sporting Leiden gisteravond tamelijk verrassend met 0-2 op bezoek bij TAVV. Beide ploegen waren al door naar de volgende ronde, maar de Leidenaren kroonden zich met deze zege wel tot groepswinnaar.

Ronald Mink zag Ryan du Prie en Youssef Sadi Hilmi scoren voor de bezoekers. ,,Ik ben aangenaam verrast. Dit was de beste pot van ons tot nu toe en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. De kleine jongens zijn onderweg om grote jongens te worden. Zoals bekend hebben we een jong team en het bouwen gaat met vallen en opstaan. Maar wat ik zag, stemt mij positief. Voor de rust hadden we al met 0-3 kunnen leiden. We raakten twee keer de lat en eenmaal de paal. De beloning bleef uit, maar gelukkig hielden we het goede spel vol na de pauze. In de slotfase raakte het pijpje wel leeg, maar met wissels hielden we stand. TAVV eindigde volgens mijn collega met negen man uit het eerste dus wat dat betreft mogen we hier best trots op zijn. Op naar zaterdag in de hoop dat we dit niveau weer kunnen opbrengen.”

Ludo Pistoris (TAVV): ,,Het was van onze kant erg matig gisterenavond. Het is dat we niet met snipperdagen werken anders had ik er bij iedereen eentje ingenomen. Sporting was feller, wilde liever winnen. Slechts in de laatste twintig minuten kantelde de wedstrijd onze kant op en kregen we kansen. Het was te mager en het zal zaterdag tegen Lugdunum anders moeten.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read