zondag, april 28, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 8UVS voorbij aan Lugdunum, beide ploegen door naar volgende ronde

UVS voorbij aan Lugdunum, beide ploegen door naar volgende ronde

-

Sportiff LAV Cup- In poule 8 won UVS op eigen veld met 3-0 van Lugdunum. Beide teams plaatsten zich voor de tussenronde omdat Jong ARC op plaats drie eindigde. De beide trainers hadden een andere kijk op het treffen.

John Hage: ,,Ik zag een compact spelend Lugdunum dat loerde op de counter. Al met al een tamelijk eenzijdig duel waarbij wij terecht wonnen. Fijn is dat we geen blessures hebben opgelopen. We gaan ons nu opmaken voor het belangrijke treffen tegen DONK. Voor mijn ploeg scoorden Dean Hulters, Isi Adima en Tomas Tavilla.”

Marco Harleman: ,,Een zwaar geflatteerde nederlaag. UVS had wel meer balbezit, maar in mijn optiek kregen wij meer kansen. Een fraaie vrije trap van Zakaria Bardaa werd afgekeurd vanwege duwen onderweg. Voor mij een raadsel. Daarnaast had de bal twee keer op de stip gemoeten, maar dat gebeurde niet. Daardoor kwam er frustratie aan onze zijde en bewaren wij niet zo’n goed gevoel over de genomen beslissingen. Toch ben ik tevreden over mijn ploeg, want dit verdienden wij niet.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read