woensdag, juni 19, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenEmotionele geste beste tikkievriend...

Emotionele geste beste tikkievriend…

-

LeidenAmateurVoetbal bestaat bijna dertien jaar en ons team heeft het beste voor met alle regioclubs. We geven de clubs graag allemaal een podium en de waardering voor alle werkzaamheden mag er zijn. Sinds enkele jaren vragen wij ook steuntje in de rug via een donateurschap of als tikkievriend (naast de reguliere sponsoring of onze businessclub). Van die tikkievrienden hebben we er veel en we hopen dat er nog meer bij komen en dat de huidige vrienden blijven. Een tikkievriend ben je al voor een tientje per seizoen. Een van onze trouwste tikkievrienden is Paul van der Mijn, de vader van Chris ofwel de doelman van de zondagtak van Voorschoten’97. Paul is een groot volger van onze website en berichtte ons onlangs: ,,Ik heb veel waardering voor wat jullie doen voor het voetbal in de Leidse regio. Top. Ik hoop dat jullie dat nog lang blijven doen. Een absolute verrijking.”

Tot zover natuurlijk om kleur van op de wangen te krijgen. Paul gaf aan dat we hem een tikkie mochten sturen voor de komende drie seizoenen. Dat stelt ons hele team zeer op prijs. Het trieste van het verhaal is echter dat Paul terminaal ziek en is opgenomen in een hospice in Wassenaar. Daarmee weten we allemaal hoe laat het is. Onvoorstelbaar treurig nieuws en het stemt ons verdrietig. Uiteraard gaan onze gedachtes ook uit naar zijn gezin en andere naasten. Wat een beroerde tijd moet dit zijn voor hen. En Paul, hij stelt zich kranig op en denkt ‘gewoon’ aan LAV. Wat een ontaard lief gebaar. Soms zijn er momenten dat je even stil valt en een traantje moet wegpinken. LAV is er trots op dat we zulke volgers hebben. Paul, we gaan je nooit vergeten!

Hennie Kanbier
Hennie Kanbier
Alle activiteiten, hoofdredacteur en eigenaar van Leidenamateurvoetbal.nl sinds 2011. Voetbalgek, dol op voetbalstatistieken. Tevens journalist bij Leidsch Dagblad, Hennie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read