vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenHorecavoetbaltoernooi Leiden daverend succes

Horecavoetbaltoernooi Leiden daverend succes

-

Maandag 5 juni organiseerde Horecavoetbal Leiden de 4e editie van het Horecavoetbal Toernooi bij voetbalvereniging RCL in Leiderdorp. Het Horecavoetbal Toernooi is een evenement dat gericht is op de Leidsche (en omgeving) horeca, 24 horecabedrijven streden deze dag om de felbegeerde gouden beker en eer! Dit jaar viel er ook een hoofdprijs te winnen. Een rondleiding door de kerk van Jopen Bier uit Haarlem. Dat wisten alle teams maar al te goed, want binnen 1 maand zat het toernooi al helemaal vol.

Na het toernooi was er een BBQ dat verzorgd werd door chef-kok Daan Reijngoudt van restaurant LIMES aan den Rijn. En als afsluiter was er een feestavond met de Slechte Band en het duo Ome Ludwig en kleine Boef.
De organisatie kijkt met veel plezier terug op dit smetteloze toernooi onder geweldige omstandigheden. Het werd nog een groter succes dan de voorgaande edities!
En nog even de top 3: 1 Sparerib Express 2 Stix & Bowls 3 Brasserie Park

Danny Ouwersloot, Alysa de Graaf, Nico van Diemen en Ileen Vogt 

Remco Mentink was aanwezig namens LAV en sprak met de voorzitter van RCL, Dick van der Bijl, en met een van de organisatoren: Danny Ouwersloot.

Later meer..

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read