donderdag, mei 2, 2024
HomeRedactioneelLopend vuurtjeLopend Vuurtje deel 35 (1-7 april)

Lopend Vuurtje deel 35 (1-7 april)

-

Websites van ‘onze’ clubs worden uitgeplozen, Twitter op de voet gevolgd en Facebook dagelijks geraadpleegd. Dit alles om u, de lezer, op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes betreffende het regionale voetbal, de tak van sport die ons allen zo nauw aan het hart ligt. Hoe scherp de redactie alles in de gaten houdt, het blijft mensenwerk. Wij kunnen best wel eens iets missen. Ook kan het gebeuren dat een club nieuws heeft dat de social media nog niet bereikt heeft. Aarzel niet en bericht ons via redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Daar gaan we met Lopend Vuurtje, deel 35. De 14e van 2023.

  • De leden van FC Boshuizen worden uitgenodigd tot het bijwonen van een Algemene Ledenvergadering. Deze zal worden gehouden in ons Clubgebouw op: donderdag 20 april 2023, aanvang 20.00 uur. De vergadering is voorbehouden aan volwassen leden en ouders van jeugdleden. De agenda is te vinden in de kantine. Het bestuur hoopt op een grote opkomst.
  • Op maandagavond 17 april vindt de algemene ledenvergadering van FC Rijnvogels plaats in de kantine, aanvang 19.30 uur. Voor de agenda dient u naar de website van de club te surfen.
  • Op 12 april komt de jeugd van MMO weer langs de deuren om geld op te halen voor de jeugdactiviteiten zoals het voetbalkamp! Spaar dus uw statiegeldflessen, -kratten en tegenwoordig ook -blikjes en geef ze op 12 april tussen 18 en 20 uur mee aan onze jeugdspelers!
  • Woubrugge: ,,Spelers en speelsters van de JO15, MO15, JO13 en MO13, pak je agenda er even bij. Zet om de data 9, 10 en 11 juni een vette rode cirkel, want dan staat het hoogtepunt van het voetbalseizoen op het programma: KAMP! We kunnen op dit moment nog niet heel veel verklappen, behalve dat we naar een absolute topaccommodatie gaan op een nog betere locatie! Je kunt je op dit moment ook nog niet inschrijven, maar heel binnenkort kan dit wel. Dit zullen we dan ook weer met jullie communiceren via de website. Voor nu Is het dus vooral belangrijk dat je al je gemaakte afspraken voor het weekend van 9 tot en met 11 juni cancelt!
  • Wat ze in Woubrugge kunnen, kunnen ze in Roelofarendsveen bij EMM’21 ook! ,,We gaan ons dit jaar alweer opmaken voor de 3 de editie van kEMMp. En dit jaar niet zo maar een editie van kEMMp maar eentje van ‘’op het kEMMp’’. Wat er allemaal precies ‘’op het kEMMp’’ gebeurt blijft altijd een beetje een geheimpje en gaan we zeker nog niet verklappen maar dat deze editie van kEMMp een weekend vol (muzikale)gezelligheid, malafide typetjes en allerlei duistere praktijken zal worden staat wel vast. Oefen thuis alvast wat met de stembanden, wie weet word je wel ontdekt als de nieuwe Frans Bauer… Op zaterdagochtend 17 juni om 08:00 zal het kEMMp een weekend lang zijn deuren openen voor de o9(leeftijd 8 jaar) tot en met de o13. Let op! Er is dit jaar plek voor 120 kinderen.”
  • In de tweede week van de meivakantie organiseert Central Progress op sportpark de Kooltuin een groot evenement, het “Progress Camp”. Op 3, 4 en 5 mei wordt er drie volle dagen getraind van 10.00 uur – 16.00 uur, lol gemaakt en competities gespeeld. Het belooft een heel gaaf evenement te worden waarin iedereen zich weer als voetballer kan ontwikkelen. Dit is voor de categorie 6 t/m 16 jaar (zowel jongens als meisjes) en we, FC Rijnvogels, hebben in totaal 100 plekken (vol=vol)
  • Op zondag 11 juni 2023 vindt de vierde editie plaats van het Voorschoten’97 familietoernooi! Dus schrijf het in je agenda want het belooft weer een superleuke dag te worden! Net als de voorgaande edities hebben we plaats voor 24 teams. Sommige families hebben zelfs al teams geformeerd, dus meld je snel aan!
  • Foreholte ontvangt Amsterdammers:  ,,Ajax zoekt talentvolle meiden in verschillende leeftijdsgroepen om de Ajax Talenten Academie te versterken. Ook talentvolle keepers kunnen zich aanmelden. De Talentendag wordt op zondag 16 april georganiseerd en vindt plaats op sportcomplex De Toekomst. Meiden (veldspelers en keepers) met de geboortejaren 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014 kunnen zich inschrijven. De inschrijving sluit op 9 april daarna is inschrijven niet meer mogelijk.”
  • Vanaf zondag 7 mei is het dan zover! Dan beginnen we RKSV DoCoS met ukkenvoetbal, dit is voor alle kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar. We doen dan voetbalgerichte spelletjes om de jonge talentjes klaar te stomen voor het echte werk! Dit seizoen is het tot de zomerstop (eind juni) kosteloos, seizoen 2023-2024 zullen we om een kleine bijdrage vragen zodat we af en toe wat extra’s met ze kunnen doen (denk aan feestdagen, ijsje enz.).Het is elke zondag van 10.00-10.45 op veld 4 naast de kantine, indien slecht weer zijn we nog even op zoek naar andere alternatieven maar dat komt zeker goed. Wanneer uw kind 6 word kan deze doorstromen naar onze jo-7 en beginnen aan de wedstrijden via de KNVB.
  • Vanwege het vorige succes organiseert FC Oegstgeest een tweede Vriendencup! Dit keer is het de beurt aan alle kinderen die zijn geboren in 2012 of 2011. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 14 april van 18:00 uur tot 19:30 uur. Tijdens de Vriendencup voetbal je (uiteraard met jouw vriend(inn)en) tegen andere kinderen van jouw leeftijd
  • Op zaterdag 22 april organiseert Stompwijk’92 een heuse voetbalquiz in de kantine. Gevorderden en beginners zijn welkom? Alleen komen voor de gezelligheid kan ook.
  • Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden is niet alleen een fantastisch hotel, maar ook een geweldige supporter van de jeugd van R.K.V.V. Teylingen. Al sinds jaar en dag is Hotel van der Valk sponsor bij R.K.V.V. Teylingen!  Eigenaren Ab en Christa de Bruijn stonden afgelopen jaren geregeld aan de zijlijn om hun zoons tijdens de wedstrijden aan te moedigen. Op dit moment speelt alleen zoon Ruud nog bij de J019 van R.K.V.V. Teylingen en zijn ze dus iets minder op de voetbal te vinden. Dit betekent niet dat de betrokkenheid met de club er niet meer is!  Want ook de komende 4 jaar is Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden weer sponsor van de jeugd! Hier zijn wij als R.K.V.V. Teylingen ontzettend trots op!  Kleine Tip van de redactie: er is op dit moment een heel leuk arrangement te boeken i.c.m. een bezoek aan het Keukenhof!
  • Namens het Bestuur (handbal en voetbal) nodigen wij jullie van harte uit om aanwezig te zijn op onze feestelijk reünie ter ere van ons 75-jarig bestaan op zaterdag 3 juni 2023! Zoals wellicht bekend bestond Sportvereniging Warmunda in 2020 maar liefst 75 jaar! Een mooie mijlpaal die wij graag hadden willen vieren samen met jullie, echter gooide de Corona pandemie roet in het eten. Nu alle seinen op groen staan, zijn wij in de gelegenheid om met veel plezier een gezellige en hopelijk gedenkwaardige reünie te organiseren op de grond waar de vereniging vanaf 1950 is gehuisvest.
  • Kickers’69: Op 16 april lopen de mannen van Run-For-A-Wish de NN Marathon van Rotterdam. Deze staat voor hun in het teken om geld op te halen voor het goede doel: stichting Make-A-Wish.
  • Ook als vereniging mochten we een steentje bijdragen. Zo werd er op 25 februari een benefietwedstrijd georganiseerd tussen Kickers 2 – Kickers 3. Hierbij werd er geld opgehaald d.m.v. bepaalde acties in het veld én een deel van de baromzet die dag werd hiervoor gereserveerd. Uiteindelijk heeft dit een mooi bedrag van €1.250,00 opgeleverd!
  • Ben je nog geen lid van UVS en kom je uit de regio Leiden/Bollenstreek? Ben je geboren in 2010 of 2011? En heb jij ambitie om op het hoogste amateurniveau te spelen? Kom dan een keer meetrainen met één van de selectieteams van UVS. Krijg training van de beste trainers. Speel met de beste spelers en kijk waar jouw plafond ligt. Heb je interesse om een keer mee te komen trainen? Dan kun jij je aanmelden voor de talentendag!

 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read