maandag, april 15, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenStem op Erwin Theunissen als amateurscheidsrechter van het jaar

Stem op Erwin Theunissen als amateurscheidsrechter van het jaar

-

Erwin Theunissen, KNVB scheidsrechter in onze Leidse regio, dingt mee naar de titel van ‘Amateurscheidsrechter van het Jaar’ en staat momenteel op de tweede plaats in de Provincie Zuid-Holland. Hij is de enige Leidse scheidsrechter in de top 10 en moet eerste worden om naar de finaleronde te gaan. In deze ronde gaat het om zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Elke stem telt, daarom deze oproep om op hem te stemmen en het Leidse voetbal in het zonnetje te zetten via: http://www.scheidsrechtervanhetjaar.nl/erwin-theunissen

Erwin heeft de afgelopen jaren voornamelijk in de vierde klasse gefloten en is dit seizoen gepromoveerd naar de tweede en derde klasse. Daarvoor was hij clubscheidsrechter bij UDO en (selectie)speler bij ASC.

Deze verkiezing, georganiseerd door de KNVB en ARAG, heeft als doel om de arbitrage in een positief daglicht te zetten. De finaleronde is een gesprek met een vakjury met onder andere KNVB-scheidsrechters Franca Overtoom en Bas Nijhuis. Na het stemmen ontvang je een bevestigingsmail waarmee de stem bevestigd kan worden. Stemmen kan nog tot  zondag 12 november.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read