zaterdag, mei 11, 2024
HomeGezocht & VacaturesMeerburg: Gezocht vrouwen met trainersambitie

Meerburg: Gezocht vrouwen met trainersambitie

-

Wegens de groeiende populariteit onder het meiden- en vrouwenvoetbal zoeken wij uitbreiding van ons operationeel kader zoals trainers en teammanagers. Mocht je interesse hebben om als trainer aan de slag te gaan dan begeleiden wij jou in je nieuwe vrijwilligers carrière. Dus ben jij die moeder, zus, vriendin, kennis of een speelster binnen Meerburg en ambieer jij een functie als trainer dan is dit bericht zeker voor jou.

In het kader van meer vrouwen in voetbaltechnische functies liggen er voldoende kansen om je binnen Meerburg verder te ontwikkelen. Ook het volgen van interne en externe opleidingen (KNVB) maken onderdeel uit van je begeleiding. Ook krijg je een elftal met ervaren trainers om komende seizoen ervaring op te doen. De volgende onderstaande elftallen komen voor het trainingstraject in aanmerking.

Trainers en teammanager vrouwen 2

Voor ons toekomstige vrouwen 2 elftal op zaterdag met ervaren en onervaren speelsters met een gemiddelde leeftijd van 22 lentes jong zoeken we een enthousiaste en ervaren vrouwelijke trainer die, in eerste instantie, belangeloos haar vaardigheden wil inzetten. Die wil meegroeien met deze groep die start in de 5e klasse. Kwaliteiten waar wij voor alle trainers binnen het meiden en vrouwenvoetbal naar zoeken is dat je in staat bent om te verbinden, relaties op te bouwen en onderhouden, geduldig, zorgzaam en vriendelijk en heel belangrijk, je moet een dosis humor bezitten om zaken goed te kunnen relativeren.

Trainers en teammanager MO17

De MO17-1 is een talentvolle groep vol ruwe diamanten die veel traint en met elkaar optrekt voor tijdens en na de wedstrijden.  Voor deze groep zoeken we dus vaste trainers die deze meiden in de bijzondere fase van hun leven willen begeleiden. De MO17 leeftijd is een leeftijd waarin speelsters in hun jonge leven als keuzes moeten maken rondom school, werk en sportbeoefening.

Trainers en teammanager MO15

De MO15 is een gezellig team met groepjes vriendinnen die het heel leuk vindt om elke zaterdag lekker te voetballen en bij te kletsen. Daarnaast komen zij twee keer in de week trainen. Dit is dus een heel sociaal team. Voor dit team is of zijn er al goede trainers en teamanagers opgestaan die elke zaterdag de meiden de goede richting op stuurt. Door de aantrekkingskracht van de MO15 is de groep vrij groot en is ondersteuning altijd handig om te hebben. Een mooi opleidingselftal om met de ervaren begeleiders ervaring op te doen. In dit geval ervaring komt met de jaren. Wie weet komt er zelfs een tweede MO15?

Trainers en teammanager MO13

De MO13 is een gezellige groep meiden die allemaal 2x in de week komen trainen om dat ze veel plezier hebben in het spelletje. De MO13-1 speelt op een groot veld 11×11. In deze groep is het een mix van talent en harde werkers die nog veel kunnen en willen groeien. Ook hier hoeft niet noodzakelijk een ervaren trainer op te komen omdat er genoeg ondersteuning is om door te groeien. Zit je komend seizoen krap in tijd maar wil je kijken of trainer iets voor je is dan ben je ook welkom.

Open Sollicitatie

Elk seizoen hebben we trainers nodig en iedereen trainer is begonnen met een 1e training dus jij kan dat ook. Bij het meiden- en vrouwenvoetbal geven wij ook graag de kans aan jonge vrouwen (speelsters van vrouwen 1 of 2) die graag trainer willen worden. De afgelopen paar jaar hebben wij bij meerdere teams met goed resultaat een aantal talentvolle vrouwelijke trainers kunnen opleiden. Dat willen we graag blijven doen.

Spreken bovenstaande functies jou aan of wil jij op een andere manier een bijdrage leveren aan het meiden- en vrouwenvoetbal of aan de verenging zelf? Neem dan contact op met een van onze coördinatoren Martin van Leeuwen 06 11 1750 81 of Stephan van der Vlist 06 30 57 90 95.

Daarnaast zijn er natuurlijk de standaard vrijwilligers taken die ook vervuld moeten worden gedurende het voetbalseizoen zodat iedereen zijn sportieve plicht kan uitvoeren op het veld. Ook daar zijn mensen hard voor nodig.

Marcel van Dalen, marcelvandalen@vvmeerburg.nl, 06-36507583

Must Read