zondag, mei 19, 2024
HomeVierde klasseFC OegstgeestFC Oegstgeest op zoek naar een enthousiaste trainer en begeleiding voor de...

FC Oegstgeest op zoek naar een enthousiaste trainer en begeleiding voor de G1/G2

-

De afgelopen jaren heeft trainer Dick Miggels met veel passie en plezier trainen gegeven aan de meeste spelers die nu in de G1 en G2 spelen bij de FCO. Nu dit helaas niet meer mogelijk is, zoeken we voor het aankomende jaar een enthousiaste nieuwe trainer die ervaring heeft met deze doelgroep. Op dit moment spelen zo’n 20 spelers hun wedstrijden in de G1 en G2, die op maan- en woensdag trainen van 19.00-20.00 uur. Beide teams beschikken over een begeleider die kunnen ondersteunen bij de trainingen en wedstrijden. Ook zoeken we nog extra begeleiders voor beide teams! Vele handen maken licht werk.

De G1 is een prestatief team, wat o.a. blijkt uit het behalen van de kwart finale van de KNVB Beker en uitkomt in de 1ste klasse A. De G2 heeft meer een recreatief karakter en komt uit in de 1ste klasse I. Indien wenselijk is kan de nieuwe trainer, na overleg, de cursus G-voetbalcoach volgen.

Mocht je door het lezen van deze informatie enthousiast geworden zijn om trainer of begeleider te worden bij de G1/G2 of nog wat vragen hebben, neem dan vooral contact op via senioren@fcoegstgeest.nl.

Must Read