donderdag, mei 2, 2024
HomeKagiaInterview KagiaPechvogel Melvin van der Meer (Kagia) blijft positief

Pechvogel Melvin van der Meer (Kagia) blijft positief

-

Kagia won afgelopen zaterdag van Alphia en dat gaf reden voor vreugde voor de Lisserbroekers. Directe handhaving staat nog steeds op het verlanglijstje, maar bij minimaal een gelijkspel uit bij FC Aalsmeer komende zaterdag wordt zelfs de tweede periodetitel in de wacht gesleept.

Toch viel een ander in het niet bij de door Melvin van der Meer opgelopen zware blessure. De buitenspeler liep een dubbele scheenbeenbreuk op en zal dit jaar niet meer in actie komen. ,,Ik voelde meteen dat het fout zat. Een krak was hoorbaar en de pijn kwam al snel opzetten. Het beeld voor mij is wazig hoe het gebeurde, maar er was zeker geen kwade intentie bij de speler van Alphia.” Gezien de pijn die Van der Meer uitstraalde werd er door de thuisclub om een ambulance gevraagd. Die kwam echter niet. De reden blijft vaag, maar bij iedereen en alles was duidelijk dat de blessure niet kon meevallen. Van der Meer, die een uitstekende wedstrijd speelde, werd door een Kagiaan naar het Spaarne overgebracht in Hoofddorp. Foto’s maakten duidelijk dat de onfortuinlijke speler spoedig geopereerd diende te worden.

,,Ik ben uiteindelijk overgebracht naar Haarlem en daar ben ik zondagmiddag laat geopereerd. Dat duurde ongeveer anderhalf uur. De pijn is dagen later nog groot, maar met morfine en de hele mikmak aan pillen moet het te dragen gaan worden. De revalidatie zal lang gaan duren en dat is natuurlijk balen, maar wat kan ik er aan veranderen? Deze week komt de speler van Alphia die er bij betrokken was bij mij langs. Dat stel ik zeker op prijs. Er was immers geen sprake van opzet en hij schrok zelf ook van de gebeurtenis.” Van der Meer had het met Kagia maanden lang lastig in de tweede klasse, maar het kwartje lijkt gevallen te zijn. Onlangs werden vier overwinningen op rij geboekt en daarna werd een zeker lijkende zege op Docos verspeeld. Na de overwinning op Alphia is een prijs echter nog steeds haalbaar. Van der Meer: ,,De middag was voor mij nog veel beroerder geweest als zij de 2-2 hadden gemaakt. Nu is er hoop op een prijs en als dat lukt, zal dat mijn pijn enigszins verlichten. Ik zal hier in elk geval beter uitkomen.”

Note redactie: voor de foto is toestemming gegeven door de onfortuinlijke speler

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Must Read