zondag, april 28, 2024
HomeZaterdagDerde klasseLudo Pistorius (TAVV) met tevreden gevoel de feestdagen in

Ludo Pistorius (TAVV) met tevreden gevoel de feestdagen in

-

Derde klasse A (zaterdag)- De inhaalwedstrijd tussen RVC’33 en TAVV heeft gisteren geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen kregen een paar grote kansen, maar kregen de nul niet van het scorebord. Door dit resultaat gaat TAVV als de nummer vijf richting de kerstboom.

Trainer Ludo Pistorius was achteraf wel content met het doelpuntloze resultaat. ,,Een aardige wedstrijd op het tamelijk goed bespeelbaar veld. Dat was twee weken terug wel anders bij BSC’68. We werden wel verrast door hun speelwijze en daar hadden we in de openingsfase ook wel wat moeite mee. Ik moet eerlijk zeggen dat we in de eerste minuut al goed weg kwamen. Onze doelman Rodney Pater kwam uit de zestien en maakte hands. Wellicht dat de scheidsrechter (Manon Plandsoen, die volgens Pistorius prima floot) het te vroeg vond voor een rode kaart. Het had gekund en dan heb je al wel snel een probleem. De vrije trap die resteerde (naast een gele prent voor de sluitpost) werd overigens keurig uit de bovenhoek weggetikt. Gaandeweg pakten we het beter op. RVC speelt normaliter 4-3-3 en nu niet dus het was even zoeken.”

TAVV kwam meer en meer in balbezit en kreeg twee tot drie behoorlijke kansen. ,,Die van Youri Bakker was de grootste, maar denkelijk vanwege een polletje kwam het niet tot afronding. Ook RVC werd en paar keer gevaarlijk, maar het bleef bij 0-0. Na de pauze speelden de beide teams wat voorzichtig. Geen ploeg wil met een verliespartij de wintersop in gaan en dat zal er wel mee te maken hebben gehad. Er bleef veel energie in de wedstrijd gelegd worden, maar het bleef vooral sportief. Zij kregen nog een kans in de 1 op 1, maar Rodney stond zijn mannetje. Erik van der Hout kreeg vlak voor tijd een kans via het hoofd, maar zijn kopbal ging rechtstreeks op hun keeper af. Al met al een terechte uitslag en ik ben niet ontevreden met de achttien vergaarde punten. Aarlanderveen en Koudekerk staan er wat beter voor, maar in het veld daarachter doen we goed mee en dat is prima. TAVV heeft aardig ingeleverd deze zomer, maar we lijken het heel aardig opgevangen te hebben. We gaan nu even lekker ontspannen en ons opmaken voor DoCoS uit in januari.”

Basisopstelling TAVV: Pater, Van Wijk, Broekhoven, Vogel, Verwoerd, Straver, Smoorenburg, Keijzer, Van der Hout, Sharief, Bakker.

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read