Roel Vogel over eerste uitglijder van TAVV

-

Derde klasse A (zaterdag)- Het ging TAVV in de eerste drie speelronden voor de wind en er werden negen punten verdiend met regelmatig goed spel. Gisteren moest de ploeg van Ludo Pistorius aantreden tegen Soccer Boys. Remco Mentink belde over deze ontmoeting in Bleiswijk met Roel Vogel van de Ter Aarders. Hier te beluisteren:

Hieronder het verslag van de collega’s van 0172 Sport (mediapartner)

Op papier was het een topper in de derde klasse A, maar qua spelniveau viel het allemaal een beetje tegen. De gehele eerste helft leverde welgeteld twee doelrijpe kansen op, verdeeld over beide teams en beiden werden ook verzilverd.

In de vijftiende minuut schoot Soccer Boys uit een aanval ruim naast en uit de daaropvolgende tegenaanval was het plotseling TAVV dat de leiding nam. Uit een voorzet van Fabian Verberg liep Mike Keijzer de 0-1 tegen de touwen. Vervolgens waren er wat losse flodders aan beide kanten, maar de keepers werden hier niet warm of koud van tot Soccer Boys vanuit het niets in de 34e minuut langszij kwam. Na zeer slecht ingrijpen van TAVV kant verscheen er een Soccer Boys spits alleen voor keeper Pater die met een simpel tikje verschalkt werd. Net voor de rust kreeg TAVV nog een kans toen uit een vrije trap van Kevin van Wijk de bal bij spits Erik van der Hout kwam, maar die had zijn vizier in tegenstelling tot afgelopen weken niet op scherp staan.

“Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen”

Eric van der Hout, Aanvaller TAVV

Na de rust probeerde TAVV met de wind in de rug wat meer druk te zetten wat al snel resulteerde in een vrije trap op een kansrijke plaats maar met een rollertje kon Verberg de goalie niet in problemen brengen. Vervolgens waren er wat kansen over en weer, met eerst een vrije schotkans voor Soccer Boys die ruim over ging, een vrije trap van wederom Verberg die ook over ging, een redding van Pater en nog een schot naast waarbij de Pater niet in actie hoefde te komen. In de 56e minuut was hij echter kansloos toen er opnieuw een tegenstander uit een counter voor hem verscheen en Soccer Boys op een 2-1 voorsprong zette. TAVV probeerde daarna om nog een punt te redden maar een schot van de ingevallen Justin Verberg werd knap geblokt, een vrije trap van Kevin van Wijk werd gepakt door de Soccer Boys keeper en uit een corner van opnieuw Van Wijk schoot dezelfde Verberg net naast. Vlak voor tijd kreeg van der Hout nog een mooie kans maar zijn matige schot werd makkelijk gepareerd door de keeper. De scheidsrechter kon er nog geen genoeg van krijgen en in het restant kwam TAVV goed weg toen tot twee keer toe een voorzet op een haar na gemist werd.

TAVV staat na deze 2-1 nederlaag dus weer met beide beentjes op de grond. Waar de afgelopen weken met veel inzet , makkelijk scorende spelers en soms wat geluk de punten werden binnen geharkt, verloor men nu van een ploeg die hard werkte, bijna alle tweede en afvallende ballen veroverde, en zo de TAVV trein ontregelde en verdiend de punten in eigen huis hield. Zo concludeerde ook Van der Hout: “Het was vrij karig van onze kant. We hebben te weinig weinig gecreëerd en zeker op de helft van de tegenstander waren we erg slordig aan de bal. Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen.”

Opstelling TAVV: Rodney Pater; Kevin van Wijk ©, Kevin van Broekhoven, Roel Vogel, Chiel Konings (70. Zine-Eddine El Mariami); Mike Keijzer, Stan van Smorenburg (70. Nick Straver), Yoeri Bakker (75. Justin Verberg); Eric van der Hout, Fabian Verberg (80. Ahmed Sharief), Mousa Rezaie (80. Boris Zornig)