zondag, april 28, 2024
HomeDerde klasseASCTAVV in laatste tellen voorbij aan ASC (plus fotoreportage)

TAVV in laatste tellen voorbij aan ASC (plus fotoreportage)

-

Derde klasse A (zaterdag)- TAVV en ASC leken af te stevenen op een 0-0 score, maar in de slotfase konden de blauwwitten alsnog uitbundig feest vieren. Randy Verword bracht een bal in de zestien uit een vrije trap en de ingevallen Zinedine el Mariami kon nog een laatste zetje geven om ASC alsnog te kraken.

Ludo Pistorius: ,,Ik denk dat 0-0 een terechte uitslag zou zijn geweest. Zeker voor de pauze hadden wij weinig aandeel in de wedstrijd. Niet dat ASC kans op kan stapelde, maar ik vond ons tamelijk mat spelen. Na de rust werd het wel beter en konden we ze wat meer onder druk houden en kregen we een groter deel van de taart in deze tweestrijd. Toch had ik mij eigenlijk al verzoend met dit gelijke spel, maar we kregen meer. Wel prettig om te winnen omdat het in de voorbije vier potten niet meer lukte ondanks de prettige seizoenstart. Al met al wel een wedstrijd waarin de kansen schaars waren.”

Collega Stefan Kraaijvanger kon zich grotendeels vinden in de woorden van Pistorius. ,,Een gelijkspel was misschien meer de verhouding geweest, maar ik vond ons vandaag in de eindfase, fase drie zoals wij dat noemen, niet scherp genoeg. Tot de zestien ging het allemaal wel, maar de oplossing bij het eindstation bleef uit. Teveel verkeerde keuzes of keuzes die niet goed werden uitgevoerd. Dan verdien je ook niet meer en zo kregen we ook nog de 1-0 om de oren. Het niveau aan de bal was niet goed genoeg en ik weet dat we dat beter kunnen. Daar zijn we op de training ook volop mee bezig. Jammer dat we nu de eerste nederlaag te pakken hebben, maar ik had niet de illusie dat we ongeslagen zouden blijven.”

Fotoreportage: Jan van der Lubbe

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read