zondag, april 28, 2024
HomeBekerMeerburg na nederlaag in Oud- Beijerland uit bekertoernooi

Meerburg na nederlaag in Oud- Beijerland uit bekertoernooi

-

Meerburg is morgenochtend niet terug te vinden tussen de balletjes tijdens de loting voor de volgende ronde van de districtsbeker. Al vroeg op de zaterdag vertrok het team van Nick Poot per bus richting Oud- Beijerland om te trachten het SHO 2 lastig te maken, maar dat lukte niet erg: 4-1.

De trainer, die afgelopen week tot overeenstemming kwam voor een langer verblijf bij de vierdeklasser, benutte veel jonge spelers in deze bekerstrijd. ,,We hebben deze pot weldegelijk serieus genomen, maar de staf wilde ook graag jongens van de Onder23 zien spelen. Daar zitten veel jongens van achttien bij en daarvan kan je niet verwachten dat die er meteen staan. SHO speelt reserve hoofdklasse dus dat is wel wat bruggen verder. Belangrijker dan de nederlaag vond ik uiteindelijk dat Shivan Chaigneau het einde niet haalde. Hij liep een hamstringblessure op en dat kan wel even gaan duren. Gelukkig is het nu winterstop, maar we hopen dat de schade meevalt want we hebben hem er als speler graag bij en hij kan op het middenveld ook andere spelers helpen.”

Tom Klumperman redde de eer voor de bezoekers, maar de thuisploeg prikte dus vier keer raak. ,,We gaan ons nu volledig richten op de competitie en Sportiff LAV Cup. Door uiteenlopende oorzaken hebben we de voorbije weken de aansluiting verloren met de top in 4A en we willen straks graag weer dichterbij kruipen. De vierde klasse is gewoonweg sterk en het blijkt lastig om je te onderscheiden. En dan te bedenken dat deze klasse volgend seizoen weer sterker zal zijn. Het is evenwel prettig werken bij deze warme club en het is een selectie met potentie. Dus ik ben blij met de verlenging en kijk uit naar ons vervolg na de winterstop. In Oud- Beijerland viel weinig eer te halen, maar we hebben er samen toch een leuke dag van gemaakt waarbij de busreis veel omvattender uitpakte omdat we enorm veel kilometers moesten omrijden. We hebben zelfs Breda gezien.”

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read