vrijdag, april 26, 2024
HomeVierde klasseSJZVerrassing voor jeugdafdeling SJZ

Verrassing voor jeugdafdeling SJZ

-

De jeugdcommissie van voetbalvereniging SJZ werd op 31 december aangenaam verrast. Tijdens het traditionele oudejaarsontbijt voor alle jeugdleden, jeugdtrainers, begeleiders en andere vrijwilligers binnen de jeugdafdeling ontving de club aan cheque ter waarde van € 525,25. De jeugdleden, Olivier Zuidweg (speler JO9-2) en Lena Tacko (speelster MO10-2), namen de cheque in ontvangst.

       De jeugdleden, Olivier Zuidweg en Lena Tacko nemen maar wat graag de cheque in ontvangst. (Foto: PR SJZ).

Het bedrag zat nog in de kas nadat het Trimmersgilde, begonnen in 1970, in 2022 definitief een punt heeft gezet achter de sportieve activiteiten voor mannen van 55 jaar en ouder. De schenking aan de jeugd van SJZ was uiteraard weloverwogen. De jeugdleden van nu zijn hopelijk de trimmers van de tweede helft van deze eeuw, zo is de gedachte.

Gelukkig draait SJZ na twee coronajaren weer op volle toeren. Het aantal leden groeit waarbij vooral de animo bij meisjes om te gaan voetballen is toegenomen. Financieel gezien waren het twee heel lastige jaren. Met een zeer succesvolle kerstbomenactie in december en op oudejaarsdag een mooie schenking van het Trimmersgilde ziet SJZ de nabij toekomst met extra vertrouwen tegemoet.

Must Read