zaterdag, april 27, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenGeslaagde reddingsactie bij Roodenburg, Lugdunum reageert

Geslaagde reddingsactie bij Roodenburg, Lugdunum reageert

-

Afgelopen zondag speelde Roodenburg 4 een competitiewedstrijd tegen Lugdunum 4.
Tijdens de wedstrijd kreeg een speler van Lugdunum een hartaanval. Het AED apparaat werd uit de gang gehaald en een aanwezige BHV ster bediende dit. Hiermede werd de eerste hulp geboden. De speler kreeg tijdens de rit van de ambulance voor de 2de keer een hartaanval. In de ambulance werd opnieuw de AED gebruikt. Aangekomen in het LUMC werd betrokken speler direct geopereerd.

Bij navraag van voorzitter Leon Kloos, die vanwege deze gebeurtenis richting sportpark snelde, kreeg hij te horen dat dankzij het AED apparaat de betrokkene het incident had overleefd. Vervolgens heeft Leon zijn collega voorzitter van Lugdunum geïnformeerd over wat er heeft plaatsgevonden op Noord. Het apparaat moet na gebruik gereset worden.

Dit is de reactie van de heer Koos Keijzer, voorzitter van Lugdunum.

Beste Leon,

Namens het bestuur wil ik langs deze weg onze grote waardering uitspreken over het fantastische gedrag die jullie Zondag 4 gisteren heeft getoond bij de geslaagde reanimatie van onze scheidsrechter Elroy.

Zou je deze dankbetuiging aan het betreffende elftal willen overbrengen?

Alvast bedankt.

Lvv Lugdunum

Koos Keijzer, voorzitter

Note redactie:

Dit bericht in de Aktueel van Roodenburg wilde onze redactie graag delen. Onze ogen zien veel leed en verdriet, maar er komen gelukkig ook nog pareltjes voorbij. Onze redactie hoopt dat de getroffene weer zal herstellen en spreekt de waardering uit voor de geboden hulp. Hulde!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Must Read