zondag, april 28, 2024
HomeZaterdagDerde klasseGroot verdriet bij Lugdunum na overlijden supervrijwilliger Dick Bakker

Groot verdriet bij Lugdunum na overlijden supervrijwilliger Dick Bakker

-

Met ongeloof en verdriet hebben wij vernomen dat ons bestuurslid Dick Bakker is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. We wensen zijn familie en iedereen die door het verlies is geraakt veel sterkte toe.

Dick is sinds zijn lidmaatschap meteen een actief lid geworden van Lugdunum. Hij nam de zaalvoetbalafdeling onder zijn hoede, zette zich in voor het meiden- en vrouwenvoetbal, was verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat en nog veel meer. Dat deed hij eerst als commissielid en de laatste jaren als bestuurslid. Ook hield hij regelmatig tot in de late uurtjes de kantine open en draaide hij als laatste de deur op slot.

Het verlies van Dick is een ongelofelijk verlies voor onze club en we gaan deze man met zijn groen witte hart dan ook ontzettend missen.  Over het afscheid van Dick is op dit moment nog niets bekend.

He bestuur van Lugdunum

Note redactie: ,,Ook wij zijn enorm geschrokken van dit vreselijke bericht. In de loop der jaren heeft LeidenAmateurVoetbal vaak met Dick te maken gehad, op een prettige manier. Dick was altijd behulpzaam, vriendelijk en praatgraag. Een topper voor de club en zijn omgeving. Wij wensen de nabestaanden en anderen die Dick gekend hebben veel sterkte toe dit verlies te dragen, alsmede Lugdunum dat diep geraakt zal zijn door het verlies van Dick.

Must Read