TRS bedrijfskoeling wordt nieuwe hoofdsponsor

Zaterdag 2 januari- De kantine van de FC Rijnvogels stroomt vol voor een gezellig onderonsje waarbij de handen worden geschud en de beste wensen over en weer gaan. Een goede en mooie traditie. De ballen liggen in het ballenhok en de kerstballen doen voor deze gelegenheid nog even dienst als sfeerdecoratie.

Over de drempel van het nieuwe jaar heen is het altijd even omzien maar vooral ook vooruit blikken. Het was voor voorzitter Peter Plug bepaald geen zware taak om de aanwezigen even de glazen te laten voor wat zij waren en te luisteren naar zijn nieuwjaarstoespraak. De preses had immers goed nieuws te melden. ,,Het gaat goed met onze club. Heren 1 en heren 2 presteren goed en ook vrouwen 1 doet goed mee in de eerste klasse. Misschien ligt aan het eind van de competitie de weg open naar de Topklasse als ons vlaggenschip twee wedstrijden weet te winnen”,  blikte hij hoopvol vooruit.

Nieuwe hoofdsponsor

Het belangrijkste nieuws was echter dat er een nieuwe hoofdsponsor de club gaat ondersteunen.  Bij het verkondigen van dit goede nieuws kon hem een brede glimlach niet  ontzegd worden want daar was immers alle reden toe. ,,Met enige trots kunnen we melding maken van onze nieuwe hoofdsponsor TRS Transportkoeling. Hoofdsponsor Verhees notarissen heeft aan het begin van het seizoen aangegeven, er na negen jaar hoofdsponsorschap op te hebben zitten mee te stoppen. Er kon dus gelijk aan het begin van het seizoen op zoek gegaan worden naar een nieuwe hoofdsponsor.”

,,TRS Transportkoeling heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan FC Rijnvogels. Het 30-jarige bedrijf heeft zich ontwikkeld van een locale serviceverlenende organisatie tot een internationale producent van duurzame transportkoelsystemen voor vrachtwagens, containers en controlled atmosphere koelvervoer.

Naast het hoofdkantoor in Noordwijk (De Scheysloot 71, Klei-Oost) zijn er ook service locaties in o.a. Aalsmeer en Maasdijk. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij TRS Transportkoeling. We zijn zeer blij met deze hoofdsponsor die samen met ons de ingeslagen weg omhoog wil gaan bewandelen”, aldus Plug.(zie ook: www.trs.eu)